Att unna sig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår stannade jag en extra halvtimme i stan efter skolan, för att inte behöva springa till bussen ungefär, och gick in på Pressbyrån medan jag väntade. Köpte där Nylon Mag, som jag inte kunnat köpa i stan innan, utan behövt åka till närmsta Presstop för att få tag på (det vill säga till Gbg). Sen gick jag en vända mot Hemmakväll och köpte något hekto godis, eftersom jag tänkte unna mig lite.
När jag kom hem åkte vi dessutom till ICA för att hämta ut ett paket jag fått med beställda böcker! Det var alltså böckerna på bilden som heter Sounds Like Branding, Nextopia, Free: Radikalt Pris och Annorlunda. Lite tyngre grejer än jag brukar läsa, men alla verkade intressanta, så det är värt ett försök!
 
Idag har jag varit i Halmstad med pappa efter skolan, och jag har nog hittat min balklänning! Det är en söm som behöver ändras, men den kostade mig en tiondel av vad andra lägger ut på sina, så jag är nöjd.
Har även fått hem mina framkallade bilder från en engångskamera jag skickade in för några dagar sen! De är från sommaren 2011, så det var rätt spännande att se vad man fångade på bild då helt enkelt. Några bilder från London, några från Köpenhamn och sådär.
KommentarerVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0