English Studies

Malmö / Permalink / 1
 
 
 
 
 
 
Jag har ju börjat plugga här i Malmö också! En av våra första läxor, som ska pågå hela kursen, är att skriva dagbok helst varje dag men minst 5 dagar i veckan, på engelska om saker vi ser, konversationer vi har eller hör, rutiner och med beskrivningar. Så jag köpte helt enkelt ett trepack små skrivböcker på Lagerhaus och svängde inom Granit för att pricka av några av sakerna från min lista. Det blev ovan visade stämplar och stämpeldyna, samt en honungssnurra som kommer bli en fin vän till tekopparna i höst.
 
Så jag lekte helt enkelt lite med stämplarna och en av skrivböckerna, och ja, resultatet blev helt okej! Så nu bär jag omkring på den, skriver lite då och då. Började på bussen igår och skrev lite i morse till frukosten också.
 
Idag börjar jag tack och lov sent, faktiskt så sent som 15.00, så jag tar en lugn förmiddag och ska väl snart börja dra mig inåt stan för att hitta något att äta, och för att studera lite i någon park eller så. Vi har ju skrivkurser nu. En där vi ska skriva personliga texter och en där vi ska skriva proffessionella texter. Dessutom har vi en kurs som heter Speech and Drama, där vi ska lära oss använda våra kroppar och vårt kroppsspråk för att kunna prata bättre inför folk. Är så himla peppad!
 
 
(Älskar förresten att jag kan sitta i våra fönster och plugga om jag vill)
#1 - - beatrice:

men snyggt! trodde först att du köpt blocket sådär, skitfint ju. speech and drama låter himla najs förresten. älskar att skriva och berätta, men är inte himla bra på att prata egentligen. önskar jag gått en sån kurs!

Svar: Åh, men tack så himla himla mycket!Ja, kurserna är grymma allihop hittills faktiskt! Vi börjar på allvar den här veckan med läsning, att skriva, prata, öva och läsa igenom manus för pjäsen, så det är grymt spännande!
Beatrice Hallberg

Till top