Sudret

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter dagen vi kom till Gotland (haha, alltså, lördagen. Vi kom på fredagen), så åkte vi söderut ner mot Sudret på Gotland. På vägen stannade vi vid en skeppssättning vid ett ställe som heter Gannarve. Längs väg 142 om man är nyfiken. I bakgrunden ser man Stora Karlsö, men de bilderna kommer en annan dag!
 
Sen åkte vi nästan hela vägen ner till Hoburgen, men tog av från stora vägen ner mot havet efter en skylt där det stod "Vacker Väg" typ. Och vacker, det kan man lugnt säga att den var! Helt raka stycken (mycket ovanligt på Gotland), och alléer halva vägen, innan man kom fram till det fantastiska landskapet här ovan. Så vi gick upp på vallarna och följde en liten stig, pappa fick gå i förväg för att vinka lite, och så fikade vi. Sen åkte vi vidare mot Hoburgen (inte gubben, utan platån ovanför) och tittade på utsikten därifrån. Men så började klockan närma sig lunch och vi åkte vidare till fantastiska Körsbärsgården, men det blir nästa inlägg!
Kommentarer
Postat av: Frida

Tack så mycket för din fina kommentar! Brighton är verkligen superduperfint, älskar staden av hela mitt hjärta, och om du har möjlighet rekommenderar jag verkligen dig att åka hit!

Och åh vad mysigt med Gotland! Älskar verkligen den ön :)

Svar: Ja, Brighton ska jag till någon gång! Visst går det att ta en dagstur dit om man är i London? Dit åker jag liiite oftare (typ vartannat år i alla fall).
Ja, älskar också Gotland, helt fantastisk ö!
Beatrice Hallberg

2014-08-16 @ 11:09:03
URL: http://weareallstoriesintheend.blogg.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0