En mysig jul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite såhär såg årets alla juldagar ut. Vi klädde granen hemma hos Eric, och sen firade hos hans mormor och morfar. Dagen efter åt vi lunch hos hans farmor och farfar, åkte hem till mig där min mamma delade ut julklapparna efter Kalle Anka, och farmor kom över en stund. Sen åkte vi hem till Eric för mer paket och umgänge med enda delen av släkten. På juldagen umgicks vi med min släkt och fick julklappar och hade paketlek, och på annandagen var vi hemma hos Eric för lunch utan julmat, med hans småkusiner från Skåne. Egentligen har jag fler bilder på barnen, men med respekt för föräldrarna så lägger jag inte upp dem här helt enkelt.
 
Massor av paket har det i alla fall blivit, och i morgon tänkte jag visa vad jag fått som ligger här hemma hos mig. Kanske visar jag även upp lite senare vad jag fått, men som ligger hemma hos Eric. Det är ändå fler inredningsprylar där, och fler böcker här, så det blir enklast så.
 
Hur var eran jul? Fick ni saker ni önskade er, gav ni bort saker som blev uppskattade? Firade ni med nära och kära, eller ensamma, eller på något helt annat sätt? Inte alls, kanske? Berätta! För det är ju så fint att läsa om andras jular.
Kommentarer
Postat av: Petra

hoppas du får en mysig söndag

Svar: Tack detsamma!
Beatrice Hallberg

2014-12-28 @ 13:23:13
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: maja

Min jul var också mysig, men det där pirret som fanns där när man var liten saknar jag lite... Jag vaknade iallafall hos min pojkvän och vi öppnade en liten klapp och kramades god jul. Sen blev jag hämtad av min familj och vi for till farmor och farfar för julfrukost. Mitt på dagen kan det har varit så att jag eventuellt nästan somnade under Kalle Anka och på kvällen kom mammas sida av släkten hem till oss och det blev julmat och julklappar och allt som hör till. Den är fin den där julaftonen. :)

Svar: Åh, men det låter ju jättemysigt! Saknar också barndoms-pirret, men kände det nästan när jag precis skulle öppna mina paket faktiskt! :)
Beatrice Hallberg

2014-12-28 @ 19:43:35
URL: http://majjaeriksson.blogg.se
Postat av: Mikaela Puranen

Vår jul var mysig! Umgåtts väldigt intensivt med släkt och familj på både min och hans sida. Fick fina saker och gav bort uppskattade grejer. Dock bara fyra hemgjorda saker i år, det fanns inte tillräckligt med tid

2014-12-29 @ 00:15:34
URL: http://bympv.blogg.se/
Postat av: Mikaela

MEN råkade trycka enter innan jag var klar! Fanns inte tillräckligt med tid, förra året fick alla en handgjord julklapp. Men det har varit supertrevligt, om än lite mycket flängande runt!

Svar: Åh, jag vet... Nästa år ska jag börja planera tidigare, så att det inte blir så stressigt! Men hemgjorda julklappar är ju de bästa klapparna egentligen! :) (och det är så jobbigt när man råkar trycka enter innan man är klar, haha. Men det gör ju liksom inget!)
Beatrice Hallberg

2014-12-29 @ 00:16:40
URL: http://bympv.blogg.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0