En pappa-helg

 
Torsdag till lördag var ju min pappa här i Malmö! Han kom hit vid fyra, och sen handlade vi alla tre och umgicks på kvällen. Men dagen efter började våra utflykter! Pappa köpte ett 24-timmars busskort och vi tog bussen mot Slottet i Malmö. Väl där inne tog jag inte några bilder förutom den här ovan. De har helt otroliga trappor inne i huvudbyggnaden, och väl längst upp fick man utsikt över Kungs-/Slottsparken också. Väl värt 40 kr om man är över 19 men inte pluggar för att gå in! 20 kr för studerande och gratis om man är 19 eller yngre!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resten av fredagen bjöd på lite shopping och inte så mycket mer, men lördagen däremot! Den invigdes med en busstur in mot stan, där vi gick gata upp och gata ner på en central stadsdel jag bara inte besökt än av någon anledning. Sen gick vi mot Café Agnez! Pappa är ju då allergisk mot både ägg och mjölk, vilket gör det svårt att någonsin hitta fika som inte är en chokladboll. Men Café Agnez (som ligger på Agnesgatan i Malmö) har bara vegansk mat och fika! Så dit gick vi. Stort plus för inredning både inne och ute, gott fika, och trevlig personal. Litet minus för att det är rätt dyrt om man inte har så mycket pengar (typ som student).
 
Sen besökte vi Astrid och Aporna-butiken och köpte lunch och gick hemåt. Sen var en mysig liten kort helg med pappa över, och han tog tåget hem vid fyra-tiden.
Kommentarer
Postat av: Sandra Lundin

Trodde först att första bilden var tagen hemma hos din pappa och blev så sjukt avis på hans fönster! När jag läste att det var ett slott kändes det lite mer okej ;) haha! mysig utflykt vilket som!

Svar: Haha, jo, det är slottet i Malmö, det är inte så maffigt utifrån, men inifrån... WOW alltså! Och ja, det var supermysigt! :)
Beatrice Hallberg

2014-12-05 @ 08:35:19
URL: http://atilio.blogg.se/
Postat av: Patrik Hallberg

Önskar jag haft så stora fönster. En kort stund var de mina. ;-)Utforska nya stadsdelar är alltid spännande. Och att se dig Bea få glimten i ögat då vi vandrade förbi pyssel- och målarbutiker var värt en hel del. :-D

Svar: Ja, men det är ju supermysigt att bara gå omkring i såna butiker och titta på allt och önska att man hade ett helt rum där man bara kunde få vara kreativ dygnet runt, hehe. Kram pappa!
Beatrice Hallberg

2014-12-05 @ 20:45:26Vad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0