Rando

 
 
 
Vill bara tipsa lite om appen Rando. Man tar en bild, skickar den och när den mottagits av någon annan så får man en annan bild tillbaka - fast från någon annan än den som fick ens egen bild!
 
Har man tur så får man reda på vart ens bild har hamnat. Jag har hittills levererat bilder till London, Taiwan, Norra Indien, Chicago, Någonstans utanför Afrikas kust & Spanien.
 
Man kan också få reda på vart bilderna man får är tagna. Jag har ännu inte fått någron sådan fakta, men det är ju kul att se bilderna ändå! De är av varierande kvalité, olika mycket tanke bakom, och ibland så är de lite mer omogna än andra gånger när de känns mer vuxna.
 
Det är verkligen inget socialt över appen, eftersom man egentligen inte kan få ut någon fakta eller så om någon som skickar bilderna, inte heller kan någon fakta om dig släppas ut till andra mer än din position på ett ungefär. Man kan inte heller gilla bilder eller kommentera på bilder. Man kan spara ner bilderna man får däremot, och spara som jag har gjort för att kunna sätta ihop collagen här ovanför.
 
Appen kom till Android för någon månad sen, men har funnits för iPhone i över ett år, snart två. Tycker den är rätt rolig, och rekommenderar den starkt!
KommentarerVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0