Födelsedagsfirande

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De har blivit så stora, de små liven. Trodde aldrig att barn kunde växa så fort, men det kan de tydligen visst göra! Det här är alltså bilder från helgens kalas som blev så fint och lyckat. Med typ 8 sorters glass, massor av tillbehör och den godaste chokladsåsen jag någonsin ätit!
Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh vilken fin och mysig blogg du har!

Svar: Åh, men tack fina du!
Beatrice Hallberg

2014-09-18 @ 13:39:33
URL: http://decembertunnluft.blogg.se
Postat av: Saga

Vad gosigt! Det är så förvirrande när man ser dem små runt en växa upp! Känner mig alltid som en stolt mamma när mina syskon fyller år!

Svar: Ja, supermysigt! Men ja! Och detta är ändå bara mina kusiner, vill inte ens veta hur det blir när man själv får barn, haha.
Beatrice Hallberg

2014-09-18 @ 15:49:40
URL: http://marxgrav.blogg.se
Postat av: agnes

åh, vad jag önskar att jag kunde varit med!

Svar: Ja, men nästa gång så! Det blir ju så när man flyttat liksom :/
Beatrice Hallberg

2014-09-18 @ 16:02:53
URL: http://kapitulera.blogspot.se
Postat av: Sandra

Förlåt för att jag är så seg på att svara och förlåt också om jag redan har frågat detta, men vad odlar du för något inne hos er nu då? Är så nyfiken på sånt :)

Svar: Är tydligen också seg på att svara, haha. Men jag odlar avokado (3 stycken, snart 2 till), ett par krukor ampellilja, gräslök, porslinsblomma och en växt jag inte vet vad den heter, men som är fetbladig och köpt på IKEA! Bäst trivs dock min ena ampellilja som konstant skjuter skott och blommar, och vars rötter snart behöver dubblet så mycket plats igen... :)
Beatrice Hallberg

2014-09-22 @ 20:13:17
URL: http://atilio.blogg.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0