En fredag eftermiddag med Kajsa

Malmö / Permalink / 4
 
 
 
 
Fredagen började med en lektion i tyska i Lund, för att sedan stressa hem och lämna väskan innan Kajsa kom med tåget klockan ett. Vi mötte upp Sofie på andra sidan Triangeln för att jag skulle få låna en bok till bokcirkeln och sen tog vi tåget till Emporia. Kajsa erbjöd sig helt enkelt att bjuda på Vapiano-pasta, och vem säger nej till det?
 
 
 
 
 
Så jag tog en Pesto Rosso, och Kajsa valde Pomodoro - båda minst lika goda! Och dessutom världens bästa läsk i form av San Pellegrino, min absolut bästa!
 
 
Efter en stunds promenerande inne på Emporia och några provade klänningar, så åkte vi hemåt igen. Hela min gata på Möllan har stått i full blom nu i veckan, så vi passade på att ta några kort.
 
 
Kajsa gick omkring i en så himla fin, gul kappa från Zara, och jag var bara tvungen att knäppa några kort under träden!
 
 
 
 
 
Sen hittade vi kattungarna inne på gården, och Kajsa (som kommer bli en crazy cat lady i framtiden) blev såklart lite småkär i dem. När vi hade lekt en stund (läs tagit några kort på söta kattungar) så gick vi in och tog det lugnt en stund, innan en tur till Astrid och Aporna, men det får ni se en annan dag!
 
Hoppas att den här måndagen blir en bra dag, trots att det är en måndag. Själv kände jag att jag behövde lite fredags-minnen, hur känner ni det?
#1 - - Anna Månsson:

Tillbaka till datorn och C-uppsats. Dock läser jag alldeles för mycket bloggar för att kunna plugga någorlunda effektivt xD
Hur har du det en sådan förträfflig måndag som den här? :)<3

Svar: Låter ju någorlunda okej i alla fall! :) <3
Beatrice Hallberg

#2 - - karin:

sicken söt kisse!! pasta och katter, kan det bli mycket bättre egentligen?

Svar: Ja, visst är det! Det är någon i en annan trappuppgång på gården som har dem, men de börjar komma fram då och då nu! Och nej, jag tror inte det kan det faktiskt?!
Beatrice Hallberg

#3 - - ISA:

vilken fantastisk dag ni verkar haft! så somriga bilder :))

Svar: Ja, det var det verkligen! Och ja, men dagen efter kändes inte lika somrig, haha ;)
Beatrice Hallberg

#4 - - Frida:

Åh vilken fin gul kappa! Så fantastiskt vårig och härlig :))

Svar: Ja, visst är den! Älskar den lite faktiskt. Kajsa berättade att hon har köpt den på Zara, och den fanns inne när vi gick och kollade där för en vecka sen, om du är sugen! (läs: har råd)
Beatrice Hallberg

Till top