En helg med mamma i bilder

 
Helgen började egentligen inte såhär, men det är här vi börjar resan i bilder. Mamma kom på eftermiddagen på fredagen, och det här är lördag förmiddag. Pressbyrån delade ut gratis glass tillsammans med GB, för att folk skulle få smaka deras nya sommarsläpp!
Själv föredrog jag Magnum Pink Raspberry, som jag ju skrev om redan här. Men Schweizernöten var helt okej! Framförallt när man fick den gratis, så att säga.
 
 
 
 
 
Vi tog en annan väg hem än dit, och hittade körsbärsträd!! Trodde länge att jag inte skulle hitta några fina i Malmö, men vi har ju mängder och överallt.
 
 
Vi köpte falafel, gick hem och lämnade av Eric och laddade mobilerna en stund, och jag och mamma åkte till Västra Hamnen för att äta. Det var varmt, men lite blåsigt, och vi hade sällskap av diverse läskiga fåglar.
Sen tog vi en långpromenad hela vägen hem, med ett extra stopp för en till gratis-glass på vägen, hehe.
 
 
Dagen efter började med lugn och ro. Vi bestämde oss för att Frozen Yoghurt på Emporias tak var för bra för att motstå, så dit åkte vi! Fast först lekte vi lite med en av kattungarna på innergården, så himla söta!!
 
 
 
 
 
Här har vi det fantastiska mästerverket! Vann otippat nog också veckans bild på Instgram med den här, så får presentkort på just Yogiboost som jag ska hämta i eftermiddag!
 
 
Eric bestämde sig för att ta av sig skorna en stund och gå på gräs för första gången i år. Det verkade mest lite blött tyckte jag, och lät bli. Men mamma tog av sig hon också, och sen gick vi upp på utsiktsplatsen på taket för att titta i kikarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Slutligen gick jag och mamma till Astrid och Aporna-butiken för att köpa med lite specialkost till pappa, och för att få lite mer frisk luft (som vi ju definitivt hade bristvara på den här helgen, eller inte). Det togs artistiska bilder på svart ris, och köptes med både Gottbullar och Naturfrisk-läsk till lunchen.
Sen åt vi lunch, spelade en omgång Carcassonne och vilade lite, innan mamma tog tåget hem och vi fortsatte vila upp oss. Eric skulle nämligen upp på jobb-intro på IKEA dagen efter, och började redan klockan 5 på morgonen.
Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fina bilder :)

Svar: Tack :)
Beatrice Hallberg

2015-04-22 @ 14:19:38
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Sandra Lundin

Alltså bilden på eric och katten känns som att den är tagen utomlands. Så härlig miljö och känsla! Ser verkligen ut som att ni hade en härlig helg :)

Svar: Åh, men vad kul, det hade jag inte ens tänkt på innan! Tack Sandra :) Och det hade vi verkligen!
Beatrice Hallberg

2015-04-23 @ 09:52:56
URL: http://atilio.blogg.se/Vad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0