Några nya funktioner

Blogg / Permalink / 7
 
Tänkte att vi kunde ta en liten titt på ett par grejer jag jobbat en del på här på bloggen. Bland annat den här lilla grejen (eller stora, faktiskt, rätt jäkla stor), som ligger i högerspalten!
I höstas gjorde jag ett inlägg jag kallade Bloggar jag följer A-W eller liknande, som nu ligger länkat här i bilden. Dock var det då bara runt 25 bloggar som låg där - nu är där alla jag följer och läser någorlunda regelbundet! Hur många det är orkar jag helt ärligt inte räkna, men ni får gärna kika in där och se om det är någon särskild ni hittar som ni är sugen på att läsa! Bloggtips är trots allt alltid trevligt!
 
 
 
Och så tillkom ju en ny profilbild för ett par dagar sen! Jobbar fortfarande på något som speglar mig perfekt, men den här duger så länge. Även om mig-sidan är under uppbyggnad igen, så snart står där nya, mer utförliga grejer. Håll utkik där lite då och då så får ni se om ni märker något nytt!
 
 
 
Och snart är även den här uppe! Jobbar alltså på ett helt inlägg med ALLA jag följer på Instagram (i detta nu 138 stycken), och loggan kommer upp i högerspalten inom ett par veckor! Men ni vet, det tar lite tid, och så får det vara. Ville mest hinta om det redan nu, så ni har något att se fram emot!

(Nu ska jag sova, det här skriver jag ganska sent medan jag lyssnar till snarkningar och idioter som skriker ute på gatan. Kanske bråkar de, det låter så, men än så länge inget slut på skrikandet... Ytterst irriterande och en av få nackdelar med vårt läge här.)
#1 - - Sandra Lundin:

Haha oj, vilket hästjobb att lista alla på instagram. Phu, skulle jag aldrig orka. Men roligt att du gör det för man vill ju alltid hitta fler att följa :)

Svar: Haha, ja, jag har många gånger undrat om jag inte ångrar att jag kom på den idén.... Men jag uppskattar de allihop så himla mycket, det minsta man kan göra är väl att i alla fall tipsa om dem, tänker jag? Men det får ta sin tid helt enkelt! :)
Beatrice Hallberg

#2 - - Stina - Tillvaron.se:

Ja men verkligen, vilket hästjobb! Men jag tackar verkligen och tar emot, så kul med bloggtips :)

Svar: Jo, hehe... Bloggarna var okej, men Instagram tar väldigt mycket längre tid måste jag nog säga! Men håller med, bloggtips är så himla, himla bra!
Beatrice Hallberg

#3 - - ISA:

men så kul att få kika vilka du följer, kanske får några egna nya favvisar ;)

Svar: Kul att alla i alla fall verkar peppade på det, haha! Kanske får du det ;)
Beatrice Hallberg

#4 - - christin:

Alltid kul med fler bloggtips!! Och blev, likt de andra, imponerad över dina instagram-ambitioner :D Heja heja!

Svar: Ja, men eller hur! Haha, tack! Jobbar på det, som sagt ;) Men det kommer komma, förr eller senare!
Beatrice Hallberg

#5 - - Daisy:

Vilken superbra design!!

Svar: Åh, men tack!! Blir så himla glad <3
Beatrice Hallberg

#6 - - natalie:

åh, vilket fantastiskt inlägg där du listar bloggarna du följer!

svar: men shit vad roligt?? alltså det måste ju vara hemskt att ha följt mig så mycket som jag byter blogg, haha men jag blev verkligen jätteglad då jag såg din kommentar, sjukt kul ju!

Svar: Tack fina du, glad jag blir!!
Och superkul att ha hittat dig igen! Alltid svårt att hänga med i flyttar, men samtidigt värt det när man hittar tillbaka igen!
Beatrice Hallberg

#7 - - Sara-Karolina:

Vilken smart grej! Alltid kul med tips på bloggar och instagramkonton! :)

Svar: Åh, men tack! Hoppas du hittat någon ny favorit! :)
Beatrice Hallberg

Till top