6 Netflix-tips

Såhär i regniga tider, även om det har utlovats bättre väder efter helgen, så tänkte jag dela med mig av 6 stycken filmer jag sett på Netflix på sistone som jag tyckte var bra/sevärda/tänkvärda! Jag spenderar kanske lite för mycket av min tid på just Netflix, och just därför har jag hunnit se en hel del inom de olika genrer av film och serier jag gillar. Serierna tänkte jag lämna till ett senare tillfälle, och en hel del film likaså, men här kommer i alla fall sex stycken filmer jag gillat på Netflix på senaste tiden.
 
 
Almost Famous
Efter ett tips från en bloggare (åh, om jag bara kom ihåg vem) för ett par år sen såg jag den här första gången. Sen såg jag den igen, och igen. Och sen hittade jag den på Netflix också! Handlar om en ung kille som vill skriva om ett band och kommer in med hjälp av en groupie, och man följer deras väg med bandet under en intensiv period.
 
Cyberbully
Emily Osment (Hannah Montanas kompis och lillebror till Hayley Joel Osment) spelar en tjej som får en dator i födelsedagspresent och upplever det tunga i att bli mobbad över internet. Otroligt tung, men också väldigt fin film.
 
LOL
Tveka inte på den för att det är Miley Cyrus som spelar huvudrollen, för den är faktiskt riktigt bra! Man följer Lola genom svekfulla pojkvänner och en resa till Paris, och när hennes mamma råkar läsa hennes dagbok och inser att hon har testat mer än hon trodde.
 
Babysitter's Black Book
Ett gäng tjejer utvecklar sitt barnvaktsföretag när en av tjejerna berättar att hon ligger med en av papporna för pengar. Baserad på verkliga händelser!
 
Death Clique
Också den här baserad på verkliga händelser. Vi följer två bästa vänner, som lär känna en ny tjej i klassen. Det visar sig dock att den nya tjejen är en mästare på manipulation och det händer en del otrevliga saker. Jag var lite i chock efter den här, men tycker ändå att om man klarar lite thriller-bitar så är den verkligen bra!
 
Very Good Girls
Lily och Gerri är bästa vänner, och tror att de är de enda oskulderna på hela skolan (typ), men när de blir kära i samma snubbe som bara visar intresse för den ena blir allting lite kaos. Samtidigt som en förälder dör, och två av de andra går isär på grund av otrohet. Mycket bra film med härlig känsla och vackra scener i!
 
 
Är just såna här tips något ni gillar och vill ha mer av? Jag känner att jag inte riktigt vet vad jag ska göra på bloggen längre, framförallt inte när livet mest består av nödvändigheter och inte så mycket av roligheter. Berätta gärna och tipsa i kommentarerna om vad jag kan skriva mer om, det är alltid uppskattat!
Kommentarer
Postat av: Beata

almost famous <3

Svar: bäst film <3
Beatrice Hallberg

2015-08-02 @ 07:11:34
URL: http://radarmagazine.se/beata/Vad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0