Malmöpromenader

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra veckan när jag inte var frisk tog jag en del promenader när jag orkade, för att i alla fall komma ut och få lite luft och inte ligga stilla hela dagarna. Allt här ovan är från två av de där promenaderna, en runt Folkets Park och en till Pildammsparken. En i snöfall och en i strålande sol. Ovan ser vi Moriskan, en av målningarna på väggen vid Folkets Park, solljus i vår trappuppgång, en bild på vår gata bort mot torget, en bra symbol hängandes från ett fönster, samt en koltrasthona! Fattar knappt att jag fick en skarp bild på henne, för fågelbilder är inte min starka sida. Faktum är att det är ett internt skämt mellan mig och pappa, det där med fågelbilder... Hehe.
 
 
PS. Idag släpps månadens tema för Monthly Makers! Den här gången är det Annica som håller i det, och ni hittar inlägget här! DS.
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Blir lite sugen på att åka till Malmö någon gång, ser så fint ut! + fin koltrasttjej!

Svar: Ja, kom hit, det är fantastiskt! Rekommenderar dock våren eller sommaren, men här är alltid underbart, hehe.
Beatrice Hallberg

2015-02-10 @ 10:15:57
URL: http://bympv.blogg.se
Postat av: Alicia

Fint fint fint fint fint fint fint :) Och fusk att ni har typ vår? Här lyser solen äntligen men på SNÖ SNÖ SNÖ överallt.

Svar: Åh, tack tack tack! :) Här är det runt 7-8 plusgrader och solen lyser från och till! Så det känns verkligen som vår... Såg vårblommor i Lund innan idag också, helt galet! Får se hur det är sådär en 20 mil uppåt längs kusten senare idag dock!
Beatrice Hallberg

2015-02-10 @ 12:37:19
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/
Postat av: emiza

fint

Svar: Tack :)
Beatrice Hallberg

2015-02-10 @ 15:45:03
URL: http://emizas.blogg.se/Vad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0