9 Matval från veckan

Malmö / Permalink / 2
 
Ett styck brunch på IKEA med den kära sambon. Helt klart värt 39 kr med en sån här otrolig buffé! Kom tidigt dock, det blir snabbt utplockat och de hinner inte alltid fylla på den.
 
 
En varm surdegsmacka på St. Jakobs med Kajsa. Inte särskilt dyrt för en sån god grej faktiskt! Te till det.
 
 
Två stycken delade bullar från just ovan nämnda café.
 
 
Kärnade ur två granatäpplen och ska göra egen granatäppeljuice på det. Vi får se hur det blir!
 
 
Vi gjorde någon variant av Huevos Rancheros. Gott med riven mozarella + smulad fetaost, gott med bönor och tomatsalsa, mindre gott med ägget. Vet inte vad det är, men ägg får helt enkelt inte vara tillagat på gryta tydligen. Vi får testa igen bara!
 

En smoothiebowl med lite flingor på till frukost. Smoothien är gjord på diverse frukter och bär, bland annat hallon, banan, apelsinjuice och kanske även mango, lite oklart såhär några dagar senare.
 
 
Ännu en smoothiebowl till frukost, denna första dagen i skolan. Här med pumpafrön och chiafrön ovanpå. Till det ett glas juice. Lite oklart vad jag hade i smoothien, men tror det var mango, hallon, banan och apelsinjuice och så lite yoghurt också.
 
 
Sist, men inte minst, reade mitt ICA ut Urtekrams äpplechips med kanel för 15 kr påsen. Får typ 3,5 av 5 stjärnor. Åt som mellanmål i går och är nöjd med smaken men förvirrad över konsistensen.
 
Vad har ni ätit på sista tiden? Tipsa gärna om goda grejer! Letar ständigt efter nya recept och idéer.
#1 - - Mikaela:

Äppelchipsen ser sååå goda ut! Jag har inte ätit nånting gott alls på sistone, väntar in csn-pengar så vi har ätit typ pasta pesto, pasta med ketchup, och sånt vi hittat i skafferiet.... Hoppas hoppas det kommer in på kontot idag!

Svar: Ja, de var goda! Helt klart värt 15 kronor om man har liksom. Köpte även ett 20-pack kravmärkt, ekologiskt earl grey citron-te för 9 kr. Älskar mitt lilla ICA.Hoppas du får ditt csn! Jag hade mitt på kontot när jag kollade nu idag, så om du inte har det nu får du säkert senast fredag!
Beatrice Hallberg

#2 - - Likegyldighet:

åååå- her var det mye fine bilder, inspirasjon og gud så sulten jeg plutselig ble. men takk! ny følger her. hei :)

Svar: Ååh, men så roligt! Tack så jättemycket! Väkommen! :)
Beatrice Hallberg

Till top