Clementiner

Malmö / Permalink / 7
 
 
 
 
 
 
 
Vi handlar i princip all vår frukt och grönt på torget numera, sen vi upptäckte det fantastiska i riktigt billiga grönsaker och frukter. Och en av fördelarna förutom priset är just det här. Alltså att clementinerna har blad och stjälkar kvar! Blir så mycket mysigare att äta något som verkligen känns färskt liksom. Och helt otroligt goda är de också, bästa clementinerna jag någonsin ätit!
#1 - - ISA:

såg sådana på ICA idag och sa till mammi att det var så fint att de har stjälken kvar!

Svar: Åh, har aldrig sett på ica, men de är mycket godare än de man köper utan!
Beatrice Hallberg

#2 - - Robex Lundgren:

snyggt

Svar: Tack :)
Beatrice Hallberg

#3 - - Mikaela:

Åhh det är min favoritfrukt! :D Så fina med stjälkar!

Svar: Ja, de ligger på min topp 5 i alla fall! Framförallt med stjälk<3
Beatrice Hallberg

#4 - - corneliaeriksson.blogg.se:

Så mysigt att handla på det viset!

Svar: Ja, det är verkligen en tillgång! Efter ett tag lär man ju känna handlarna lite också, om man är bra på att småprata. :)
Beatrice Hallberg

#5 - - Jennifer Palmblad:

Jag har faktiskt aldrig sett clementiner med blad innan. Så lustigt det såg ut! Men fint x

Svar: Nej, det hade knappt jag heller! Men de är mycket saftigare och godare!
Beatrice Hallberg

#6 - - Thea:

Åh vad fint! Önskar vi hade tillgång till det här med, så himla mycket mysigare att handla på små marknader än stora varuhus dessutom!

Svar: Ja, men eller hur! Finns det ingen torghandel alls där du bor? Inte för att jag vet hur vanligt det är, framförallt inte med sånt här utbud, men det kan vara värt att googla för att hitta närmsta om inte annat! För det är verkligen mycket mysigare än att handla i stort varuhus. :)
Beatrice Hallberg

#7 - - Thea:

Nej, det finns ju tyvärr inte det sähär vintertid (pga SÅ kallt att det bara skulle frysa sönder..). På sommaren finns det dock en mysig liten torgmarknad på helgerna, men då är jag inte här eftersom jag inte går skola, tyvärr :( Brukar hinna besöka den 1-2 gånger när terminen börjar bara. Hoppas det blir vanligare med dessa marknader även norrut, det borde ju gå lösa på något sätt! Kram!

Svar: Åh, just ja, det är kylan som gör det... Men det kanske skulle gå att lösa med typ såna värme-lampor man har på café? Äsch, jag vet inte. Kul ändå att där finns på sommaren! Dock synd att det är då du inte är där, hehe. Men det blir nog vanligare att de stannar längre om det är såhär varmt som det varit de senaste åren! Kram!
Beatrice Hallberg

Till top