Hallonsmoothie med chiafrön

Jag hade egentligen tänkt visa mitt färdiga broderi-projekt, men helt ärligt är jag inte alls nöjd med bilderna, så jag tänker ta fler i dag och så får ni förhoppningsvis se i morgon i stället! Tills vidare bjussar jag på gårdagens frukost! (Ja, frukost igen. Frukost är gott, och bra recept är till för att delas!)
 
 
Du behöver:
2 dl vaniljyoghurt (eller naturell)
1 dl frysta hallon
1 msk chiafrön + lite till garnering
1/2-1 msk honung.
 
Blanda fröna med yoghurten och låt det stå i ungefär 5 minuter. Rör om då och då så det inte bildas klumpar. Mixa sedan ihop alla ingredienser till en riktigt slät smoothie, garnera med extra frön och drick med sugrör ur ett fint glas!
 
Har ni testat det här med chiafrön? Själv har jag inte riktigt utforskat möjligheterna, men är nyfiken på att se hur det blir med en pudding!
Kommentarer
Postat av: Jessica

Alltså jag har verkligen försökt med chiapudding men tycker det är så slemmigt :(((

Svar: Ja, alltså, jag vet inte... Tänker att jag testar, och är det inte alls ätbart, så gör jag smoothie av fröna i stället. För det är konsistensen jag också är tveksam på!
Beatrice Hallberg

2015-01-30 @ 09:05:07
URL: http://jessicaandersdotter.se/blogg
Postat av: ISA

åh, så nyfiken på det där lilla lilla fröet..

Svar: Ja, det var jag också! Det smakar dock inte så mycket tycker jag, men det gör ju inget, man ska ju trots allt äta det för att det är nyttigt, och allt för många "nyttiga" saker smakar ju för jävligt... Hehe.
Beatrice Hallberg

2015-01-31 @ 01:18:41
URL: http://isabyl.devote.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0