Bokcirkeln

Böcker / Bokcirkeln / Permalink / 5
 
 
 
 
 
 
 
Kom på att jag ju faktiskt glömt att visa bilder från den senaste träffen med bokcirkeln! Den försvann lite i och med det faktum att vi två dagar senare gick till Operan tillsammans, men här är alltså äntligen ett par bilder! (dels för att ha något att blogga om, dels för att jag älskar den där lilla gruppen människor!) De här bilderna togs när inga solstrålar ännu hade gett oss lite hopp om en vår, men se vad som kan hända på ett par veckor!
#1 - - Sandra Lundin:

Så mysigt med bokcirkel :)

Svar: Ja, den är fantastisk! :)
Beatrice Hallberg

#2 - - ISA:

En bokcirkel! Vilken mysig grej! :)

Svar: Ja, verkligen! Rekommenderar till alla! :)
Beatrice Hallberg

#3 - - Linn Strömberg:

Vad mysigt med bokcirkel! Önskar jag var bättre på att ta mig tid till att läsa böcker

Svar: Ja, verkligen! Jag önskar att jag också la ner mer tid på det, men bokcirkeln är ju en bra början i alla fall!
Beatrice Hallberg

#4 - - Alicia:

Alltså FYYYY vad mysigt! Trots att jag crave:ar vår och värme och ljus så himla hårt nu fick jag plötsligt lust att krypa upp i en fåtölj i ett mörkt bibliotek och läsa detektivromaner, dricka te och knapra på kakor med en samling likasinnade medan höststormarna rasar utanför. Så otroligt fint!

Svar: Ja, älskar lille bokcirkeln! Och längtar också till våren, men då tror jag minsann att bokcirkeln kommer vara andra tider på dygnet och kanske mer picknick i park-varianten eller så!
Beatrice Hallberg

#5 - - Jessica:

Åh vad mysigt det låter med bokcirkel. Det har jag alltid velat vara med i!

Svar: Ja, det är supermysigt! Vi hittade varandra via Sandra Beijers blogg, men tänker att det säkert finns massa andra bra sätt också! :)
Beatrice Hallberg

Till top