Malmö Opera säljer ut garderoben

Malmö / Permalink / 7
 
Igår var det utförsäljning av Malmöoperans garderob med kostymer, och jag och Linn var där strax innan 10. Stort misstag, om ni tittar på kön. Det här var en kort bit av den, och den var såhär lång när vi varit inne i över en timme också.
 
 
Vi hittade ingenting, men var glada ändå! Bakom Linn kan ni se Amanda Jenssen och Nic Schrödinger! Blev smått starstruck, vågade inte gå fram och eventuellt störa, utan tog det här kortet i stället, haha.
 
 
Vi blev hungriga och gav upp, gick mot Triangeln och valde ett ställe jag testat förut, för typ ett och ett halvt år sen. Creperie Bretagne heter det, och ligger precis vid en av ingångarna till Triangeln.
 
 
Det är så himla, himla fint där! Det är dessutom inte så farligt dyrt ens på lördagar, och maten är supergod! Linn valde en galette med stekt ägg, spenat och mozzarella, och jag valde en grillmacka med kyckling, mozzarella, soltorkade tomater och vitlökscreme!
 
 
Sen satt vi där, åt lite sallad medan vi väntade och pratade. Efter detta gick vi till Myrorna och fyndade några småsaker, och sen var den lilla utflykten slut! I morgon får ni se vad jag hittade på Myrorna den här gången. Har börjat bli rätt så haj på det där med loppisfynd trots allt!?
#1 - - Sandra:

Alltså nic <3 min största förälskelse som tioåring!

Svar: Ja, älskade honom, men allra mest i Sommarlovsmorgon!!
Beatrice Hallberg

#2 - - Ellen Lindberg:

Hahaha, älskar kortet med Amanda och Nic!! <3

Svar: Tack!<3 Det känns himla bra, faktiskt!
Beatrice Hallberg

#3 - - Jess:

Okej det här har inte alls med inlägget att göra, men såg att du kommenterat på Alicias sjukt snygga hogwartskudde att du letat efter mönstret utan resultat. Tänkte att du kanske vill ha länken, för jag har nämligen hittat det! Finns här -> http://s3.amazonaws.com/theleakycauldron/snuffles/craftfiles/needlework_hog4houses_hogcrest3_chart_littlemojo.pdf :D

Svar: Åh, tack!! Fast länken funkar inte för mig :( Vad tror du det kan vara? :(
Beatrice Hallberg

#4 - - Mikaela:

Åh, vad kul att de säljer ut kostymer! Jessicas länk funkade för mig btw, du kanske råkade ta med smileyn på slutet när du kopierade den? Jag gjorde det först nämligen :P

Svar: Ja, det är superkul! Och nej, jag tog inte med smileyn, så jag vet inte vad det kan vara... :( Ska kanske testa en annan webläsare, ibland hjälper ju sånt!
red: nu testade jag igen, men drog markeringen från andra hållet, och det funkar!!!! så nu har jag det på datorn, hehe.
Beatrice Hallberg

#5 - - Mikaela:

Men vad knäppt, ofta det spelar roll vilket håll man markera från? Bra att det funka iaf!

Svar: Haha, tydligen! Tror det var att länken såg halverad ut här bland kommentarerna, men att den kanske inte gör det när man ser kommentaren på bloggen! Ibland är det ju såna knäppa grejer som händer!
Beatrice Hallberg

#6 - - Linn:

Hahaha jag tänkte inte på att du fick med Amanda & Nic bakom mig! Bra jobbat.

Svar: Haha, det var nästan halva poängen med bilden ju! ;) Tack själv för bra jobb med att stå perfekt mellan dem!
Beatrice Hallberg

#7 - - Jess:

Vad konstigt med länken, men bra att det funkade tillslut iaf :)

Svar: Ja, men tack så jättemycket!!! Ska titta lite på det där med när jag kommer kunna köpa broderigarnet bara, haha. Men är superpepp!
Beatrice Hallberg

Till top