3 Bra Matställen i Malmö

Jag tänkte att jag skulle tipsa om några ställen jag gillar att äta på i Malmö. Jag äter gärna på alla dessa ställena och går hit av olika anledningar, men alla ställen är värda minst ett besök om man är i stan.
 
 
 
 
 
Vapiano Emporia
Hyllie Boulevard 19
Hemsida
 
Vapiano kanske inte är det billigaste stället i stan, men de har verkligen bra mat. Jag har ätit här tre gånger, och aldrig gått därifrån missnöjd. Tar man en av deras billigare pastarätter får man en rejäl portion för samma pris som på de flesta vanliga lunchställen. Varmt rekommenderat om man ändå spenderar en dag på Emporia för shopping!
 
 
 
 
 
Bar Italia
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen
 
Det här är ännu en italiensk restaurang, men vem gillar inte klassisk italiensk mat!? Här finns billiga och fantastiska paninis på surdegsbröd, med rikligt med fyllning, även goda pastasallader och om man är sugen på bara en glass, så är det hit man ska åka! De sägs ha stans godaste gelato, och jag har visserligen bara testat deras, men god är den!
 
 
 
 
 
Möllans Falafel
Bergsgatan, Möllevången
 
Möllans Falafel är vår go-to när vi inte orkar laga mat, men orkar gå några kvarter bort. De har den godaste falafeln jag testat, plus för att man får välja sina egna grönsaker och för att alla såser går att få veganska. De har en rejäl vegansk meny, och även en del annat som kött och kyckling. Något för alla, helt enkelt. Dessutom kanske den billigaste och mest mättande lunch eller middag du kan få i Malmö.
 
Hoppas ni har användning för de här tipsen nästa gång ni åker till Malmö! I sommar planeras en mer utförlig Malmö-guide från min synvinkel, men tills dess krävs ännu lite mer utforskande av staden för att den ska bli riktigt bra. I eftermiddag åker vi hem till Falkenberg, och i helgen kommer vi tillbaka med en gäst. Jag har förinställt lite inlägg här, men kommer antagligen gå in och kolla kommentarer och så under tiden. Vi hörs om några dagar igen!
Kommentarer
Postat av: Anna Månsson

Tipsa om bästa loppis/second hand ställena du vet :) <3

Svar: Handlar inte så mycket sånt, hehe. Alls faktiskt. Handlar varken nytt eller gammalt särskilt ofta :)
Beatrice Hallberg

2015-05-13 @ 10:30:36
URL: http://annautanq.wordpress.com
Postat av: ISA

alltså Vapiano är ju alltid ett safecard! :D

Svar: Ja, eller hur! :D Dock ligger det lite off i Malmö, men det är helt okej att ta tåget ut i alla fall!
Beatrice Hallberg

2015-05-13 @ 11:32:10
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Anonym

Har du testat The orient hous of falafel n1?

Svar: Nej, tyvärr inte! Har hört bra om det stället, men det ligger lite på fel plats i Malmö för att bara gå dit och äta oplanerat!
Beatrice Hallberg

2015-05-22 @ 23:26:28Vad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0