Den där enorma högen med tentaplugg

 
Här bjuder jag på det kanske ovanligaste jag någonsin bjudit på - en bild av mig, nästan helt oredigerad. Visserligen tagen ur den bästa vinkeln en webcam kan riktas i, och med den trevliga fördelen att vara automatiskt spegelvänd = som jag brukar se mig själv i spegeln. Men fortfarande med kvalitén och redigeringsmöjligheten hos en webcambild i jpeg-format.
 
Anledningen till detta är rätt enkel, och som rubriken talar om. Jag är mitt uppe i tentaperioden, och jag insåg för några timmar sen hur efter jag ligger i en kurs, fast jag ligger rätt okej till i de andra två. Det ger mig otroligt mycket ångest, även om jag vet att jag bara behöver fokusera. Fokus är tyvärr inte min starkaste sida vad gäller skolan, och har inte varit sen skoltröttheten kickade in i åttan.
 
När ni läser det här har jag antagligen strax lämnat in tentan som började för en timme sen, lämnat tentasalen och satt mig utanför någonstans för att vänta på en klasskompis. Jag kommer titta i mina böcker och undra vad jag gjort för fel och vad som blivit rätt. Jag kommer hoppas och hoppas på att tentan ligger på 50% godkäntgräns och inte 67% som den förra, och jag kommer fundera på hur fort jag borde starta på en annan uppgift som ska in nästa vecka.
 
På tisdag har jag en muntlig grej där jag ska prata så fritt jag kan på så bra tyska som möjligt, i 3 minuter. Jag måste se till att förbereda den, så att jag inte klantar mig totalt och mest står där och svamlar om saker jag inte själv förstår. Sen måste jag skriva 200 ord på tyska i någon form av dåtid, imperfekt eller perfekt particip, som ska in senast imorgon. Och rätta den där förra lilla texten jag skrivit på tyska, men som stressades med i sista sekund och därför blev lite slarvigare än den hade behövt vara.
 
Så vad menar jag med allt det här svamlet om mina skoluppgifter och tentaplugg? Jo, att mitt i allt detta så kommer bloggen behöva vila. Jag har inte ens tid att ställa in inlägg som kan komma upp under tiden, även om jag gärna hade velat. Så tills torsdag nästa vecka, när alla deadlines är avklarade, så får ni vara utan mig här.
Men det kunde varit värre, jag har ett par roliga aktiviteter som ska fotas under veckan, bland annat ett par timmars bowling och ett avslut på Bokcirkeln innan en av oss flyttar från Malmö. Jag lovar att ha med kameran så mycket jag bara kan, och att vara tillbaka med mycket kraft och ork när skolan är avklarad.
 
Tills dess: Ha det grymt! Jag kommer sakna att sitta här, och jag hade mycket hellre gjort det (tro mig), men nu är det som det är. Om någon har orkat läsa allt det här svamlet får ni gärna lämna en peppande kommentar, jag tror att det behövs just nu. Hörs om en vecka!
Kommentarer
Postat av: Lindah

KÄMPA KÄMPA!
Sitter själv med en essä i psykologi som ska in på måndag och som stjäl tid från saker jag hellre hade gjort! Ska t.ex. spendera tid med den i helgen istället för min pojkvän..


Svar: Jodå, det gör jag! Eller nej, gjorde, för nu är jag klar! :)
Beatrice Hallberg

2015-05-28 @ 13:49:08
URL: http://iamlindah.blogg.se
Postat av: Sofi

Känner igen den där stressen så mycket, såhär i slutet av terminen. Men bra prioriterat! Heja dig, snart är det sommarlov! :)

Svar: Tack för himla bra pepp! :)
Beatrice Hallberg

2015-05-28 @ 14:10:24
URL: http://martalinnsofi.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Lycka till med tentaplugg och alla inlämningsuppgifter och redovisningar! Vet hur tufft det är såhär i slutet av terminen. Skrev precis en tenta i tisdags och det känns som kursen är slut men neeeej jag måste skriva en rapport på fem sidor, göra en poster och en redovisning. Dessutom har jag inte gjort klart min kandidatuppsats så den hänger över mig också :( Men WE CAN DO IT! (fast jag sitter just nu och prokastinerar och tecknar istället.....) hehe

Svar: WE CAN DO IT! Hoppas det gått bra för dig också, jag känner i alla fall att jag lagt ner mer tid än någonsin på plugg, så nu känns det bra att det är klart! :)
Beatrice Hallberg

2015-05-28 @ 14:32:46
URL: http://bympv.blogg.se/Vad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0