Instagram vecka 42 + 43 + 44

Och så var det det där med att vara konsekvent. När jag la upp den förre veckosummeringen skrev jag något om att det skulle komma upp varje vecka, men nu kommer i alla fall nästa uppdatering på den fronten!
 
 
Vecka 42 började med att jag äntligen fick tummen ur och fotade de vackra, röda träden längre ner på gatan. Sen blev det sämre väder, jag köpte garn, började sticka och köpte med mig bullar hem från ett litet kondis brevid garnbutiken. Sen rensade jag rejält i garnkorgen och gjorde nystan av så mycket som möjligt, och valde till slut att ta en annan väg hem från skolan för lite ombyte - och såg de vackert färgade husen vid Triangeln från en annan vinkel.
 
 
Jag fotade mina fötter med löven på marken en del, och vi åt ännu en ostbricka en söndagkväll. Den här gången med årets första julmust! Vecka 43 började med en pluggfika på Barista efter skolan och sen tog jag en omväg hem någon dag och fotade vackra, höstiga hus på Davidshall.
 
 
Sen spenderade jag och Eric en lördag på Malmö Slott och Muséer där vi gick på vernissage och sen gick omkring på de andra utställningarna. En kväll var solnedgången bara så vacker att den tvunget skulle fotograferas, och en annan kväll stannade vi längre i skolan och när vi kom ut såg det ändå såhär fint ut, med båt och allt! Slutligen avslutades den senaste veckan med den där lyxbrunchen jag skrev om i förra inlägget.
 
Och så såg mina senaste veckor ut på Instagram. Vill ni följa mig där hittar ni mig på @beahallberg!
 
Har ni någon kul instagram jag kan följa? Uppskattar vackra foton, inspirerande personer eller bara allmänt små, mysiga konton. Jag dras sällan till de större kontona eftersom de ofta blir opersonliga, och eftersträvar känslan av att lära känna en människa genom dess vardag!
Kommentarer
Postat av: frida svensson

så himla fina bilder. och jag som också bor i malmö tycker det är kul med igenkänningen! =)

Svar: Tack så mycket! Jag känner också ofta att igenkänningen på Malmö-bilder är det roligaste! :)
Beatrice Hallberg

2015-11-10 @ 11:03:35
URL: http://fridagsvensson.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0