Throwback: Oktober 2014

Nu tänker jag, som så många andra, ta en titt bakåt i arkivet. För varför ska alla inlägg bara ligga där bortglömda egentligen? Nej, det är ju otroligt tråkigt! Så här kommer en liten recap av oktober månad förra året, och vad som hände då!
 
 
 
Oktober började med att avsluta September, så att säga. Jag bloggade bland annat om en utflykt till Sumpafallen jag gjorde med mamma den sista helgen i September, som var så himla välbehövlig.
 
 
Dessutom hann vi med en spontan fika hos min farbror med familj. Det är på nivån att jag kan åka hem bara för att få följa med dit och fika alltså, där finns alltid något spännande i fika-väg och dessutom så älskar jag såklart mina släktingar.
 
 
 
Sen fick vi en ny möbel! Ärvd och superfin som vi placerade en liten favorit-växt på. Nu står den tyvärr undangömd lite i ett hörn, men när vi får mer än ett rum så ska den få en hederplats någonstans igen!
 
 
Jag bloggade lite kring mina tankar inför förra årets NaNoWriMo. Jag testade för andra året i rad, men vann inte den gången heller. I år vet jag inte om jag ska hänga på, men vi får se helt enkelt! Det är ju trots allt en rolig utmaning. Jag överväger att i år göra varianten att bara räkna allt jag skriver - inklusive det i skolan - och se om det går bättre!
 
 
Jag började brodera för första gången på länge, mycket tack vare Alicia. Jag testade dock på helt fel tyg, men det gav trots allt mersmak och sen dess har jag ju fortsatt så smått!
 
 
 
Jag bloggade om att hösten kom till Malmö, om att gå promenader genom Gamla Kyrkogården och berättade att jag hoppat av mitt program på Högskolan. Det kändes som ett nederlag att inte veta vad man ville, men samtidigt så himla skönt att jag slapp känna den pressen när jag inte trivdes mer.
 
 
Vi hade vår första och andra träff i Bokcirkeln, och mitt inlägg hamnade i sidan här på blogg.se tack vare Sofies gulliga marsvin, hehe. Vi läste Steglitsan, och jag ska vara helt ärlig och säga att jag fortfarande inte läst ut den, eh...
 
 
 
Jag bloggade om vilka bloggar jag följer, i bokstavsordning. Det inlägget fylls fortfarande på/rensas kontinuerligt! Klicka på bilderna för direktlänkar till bloggarna.
 
 
 
 
 
Jag och pappa tillbringade en hel dag i Lund, eftersom jag skulle ta blodprov på sjukhuset på morgonen. Vi fikade på St. Jakobs, gick till Botaniska Trädgården och avslutade dagen på Kulturen när de hade en utställning med Gudrun Sjödén-skapelser genom hela hennes karriär. Allt som allt var det ju trots allt en väldigt bra dag, om man räknar bort blodprovet!
 
Och sen var det visst inte så mycket mer! Några listor, en sväng till Falkenberg på slutet för att Eric fyllde år och sådär. Allt som allt tänker jag att förra årets Oktober på sätt och vis var helt okej. Just då mådde jag otroligt dåligt och jag minns väldigt lite från den perioden, det är därför jag är så glad att jag har den här bloggen. Man hittar tillbaka och minns allt det där roliga, fina och glada som man ändå upplevde.
 
Nu har snart hela Oktober gått igen, och jag ser fram emot att titta tillbaka på detta nästa år och se allt fint som hänt även detta års Oktober månad. 
KommentarerVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0