Barnvaktandet

Malmö / Permalink / 6
Och så bara gick det ett par dagar när jag glömt planera innehåll här och helt enkelt inte hann med - och så är det ju ibland bara! Men nu tänkte jag att vi glömmer det (jag gör det ändå typ till imorgon, så att eh...) och fokusera på en lördag för ett par helger sen!
 
 
Då tog jag och Eric tåget mot de mörkgrå molnen i bakgrunden och hamnade brevid några äldre damer (alltså, typ 55+, inte typ 75+....) som var så fascinerade över min tunga kamera, hehe.
 
 
Vi stannade till först på en regnig perrong i Lund, och regnet bara öste och öste ner. Men vi hoppade inte av, för vi skulle en bit till. Nämligen till Eslöv!
 
 
Väl där skulle vi alltså vakta barn igen. Vi gick dit från stationen och jag hade som tur var packat med ett paraply, annars hade jag varit dyngsur, haha. Sen blev vi mottagna av två trötta men glada barn och satte igång och stekte pannkakor! Otåliga barn äter dock inte så mycket, så jag lät Eric och barnen äta först, sen stekte jag klart och åt efteråt så Eric kunde slänga i sig resten medan vi var en som satt inne vid filmen hela tiden - otroligt rutinerat, hehe.
 
 
Det blev Frost, starkt framröstad av snart-5-åringen och lillen tittade gärna på han också, fast inte sittandes i soffan då.
 
 
Jag som hade kameran med mig tog ju en del kort, och den lånas ofta ut just för att 5-åringen tycker det är så kul. Såhär kan det till exempel se ut om en 5-åring vill ta kort på en men får en stor, tung systemkamera i händerna och inte riktigt orkar hålla den uppe och inte ser något i sökaren.
 
 
Sen tittade vi nästan klart på filmen, varav den sista stunden hade jag en liten trött 1 1/2-åring liggandes i knät, innan Hanna kom hem och tog över. sen pratade vi en liten stund, och fick turligt nog skjuts till stationen sen igenom regnet. Och det var det barnvaktandet det!
#1 - - Sofiamilk:

Låter supermysigt ju! Och frost är verkligen en GRYM film!

Svar: Ja, det är det verkligen! Och ja! Fast tycker på sätt och vis inte att det är den bästa som kommit de senaste åren, hehe, sån himla hype liksom!
Beatrice Hallberg

#2 - - felicia:

men åh vad mysigt!!

Svar: Visst är det!
Beatrice Hallberg

#3 - - Dixi Wonderland:

Duktig och snäll du är som ställer upp som barnvakt :)

Svar: Heh, det är ju bara kul! Dessutom lite extra erfarenhet i bagaget när man pluggar till Förskollärare! :)
Beatrice Hallberg

#4 - - Sandra:

Det ser faktiskt väldigt mysigt ut med regnet på rutan måste jag säga :)

Svar: Det var det också, alltså, regn på fönster är ett av mina finaste motiv egentligen! :)
Beatrice Hallberg

#5 - - Rebecca Wahl:

fina bilder

#6 - - Elin:

Mysiga bilder! :D KRAM

Till top