Några fantastiska inköp

Köpt & Fått / Permalink / 7
Jaha, så på sista tiden har jag alltid köpt in lite grejer som jag tänkte visa. Egentligen har jag eh... lagt mycket pengar på andra saker också, men nu tänkte jag alltså visa lite olika saker jag köpt på sista tiden som jag är himla himla nöjd med!
 
 
Först ut är det här! Ett sprillans nytt (och samtidigt inte) fodral till min dator!
 
 
Det är gjort delvis av ylle och delvis av återvunna PET-flaskor (!), och filten är tillverkad i Halmstad. Nära och bra, känner jag som ju kommer från Falkenberg som ligger 4 mil norr om Halmstad.
 
 
Det har små läderdetaljer i form av märket och stängningen, och en snygg mässingsknapp på framsidan som såklart också hör till stängnings-funktionen.
 
 
Och nu kommer datorn snart resa säkert och inte eh, helt utan skydd rakt ner i väskan...!
 
 
Sen har vi den här. Första gången jag såg en sån här var hos Amanda någon gång i början av året tror jag. Hon har dock en riktigt knallig gul variant, och jag satsade på en färgglad men lite lugnare variant.
 
 
I den har jag fått plats med lite allt möjligt! Typ extra bindor och tamponger, värktabletter, näsdukar och sådär. Och så annat viktigt som nycklar, korthållare och handkräm exempelvis. Den här slänger man ju sen smidigast ner i valfri väska och så har man allt man behöver ha med sig, med sig!
 
 
Den kommer från Insjö, och de har en större variant för större väskor också, men den här lilla passade mig som mest använder tygkassar perfekt!
 
 
Sen så kanske ni som följer mig på Instagram känner igen detta. Jag beställde nämligen hem lite bilder från Printasquare! Första gången, och jag ska erkänna att jag kanske, kanske har beställt fler redan.
 
 
De har en hel del olika former, men här har jag då valt en polaroid-liknande variant och en variant som ser ut lite som tagen ur en fotoautomat!
 
 
Sen köpte jag också ett fotoalbum och några fina pennor på Granit när jag gick förbi där på vägen hem för ett par veckor sen.
 
 
Och så har jag börjat sätta in bilder i albumet redan! Men de jag beställt som kommer snart ska in lite emellan också, så jag har helt ärligt inte hunnit så långt med det.
 
 
Och så till den sista saken i detta inlägget, nämligen den här otroliga boken! Bläddrade i den samma dag som jag köpte sakerna från Granit, men lämnade den kvar på Designtorget där jag sen köpte den och tog ett kort för att minnas den. Men nu när jag gick förbi där igen för ett par dagar sen så kunde jag faktiskt inte hålla mig, så den fick följa med hem!
 
 
Det finns alltså 100 uppslag med tips, och de är varvade med några uppgifter. Till exempel att man ska lära sig att ta kontakt med och ta kort på okända människor.
 
 
 
 
Och här är några andra uppslag, som handlar om att tänka utanför sin egen lilla box. Till exempel den fantastiska frågan, vem fotograferar fotograferna? Så himla rimligt egentligen, tänker jag som alltid står bakom kameran och nästan aldrig framför.
 
 
Helt klart värd ett inköp skulle jag vilja påstå! För alla som vill förbättra sina fotografier, oavsett om det är resefoto eller något helt, helt annat. Han tar upp så många saker här att det liksom inte går att säga att "nej, sånt fotar inte jag, så det är nog inget att ha". Jag hoppas själv att jag snart kommer kunna ta betydligt mer spännande bilder!
 
Vad gillar ni bäst? Är så himla nyfiken på vad andra tänker om sånt man själv köper in!
 
Vill också påpeka att alla åsikter i det här inlägget är helt och hållet mina egna. Jag har alltså köpt de här sakerna, det är inget som skickats till mig. Utan jag vill tipsa om de här sakerna för att jag är genuint nöjd med dem. Det är inte heller några adlinks i det här inlägget.
#1 - - Stina - Tillvaron.se:

Alltså det där datorfodralet var ju hur fint som helst!

Svar: Ja, men visst är det! Är liiite kär, så att säga.
Beatrice Hallberg

#2 - - Mikaela:

Fodralet var skitfint och dessutom av återvunna material och närproducerat = pluspoäng! Boken verkar väldigt spännande också, och så är jag sugen med på att beställa hem lite bilder!

Svar: Eller hur! Är så otroligt nöjd! Och boken har redan hjälp mig fota sliiightly bättre tror jag!
Beatrice Hallberg

#3 - - Sandra:

Datorfodralet var verkligen superfint! Önskar att jag hade en macbook ;) Boken lät också riktigt spännande. Kan du inte läggas upp någon övning när du gjort den sen? :)

Svar: Visst är det! Mac är nice, men min har börjat krångla lite tyvärr.... Men visst kan jag lägga upp när jag gjort någon övning sen! Skriver upp det på blogginläggs-listan pronto! :)
Beatrice Hallberg

#4 - - hmle. None:

Vilket superfint datorfodral!

Svar: Eller hur, tack!!
Beatrice Hallberg

#5 - - hedvig:

men wow vad mycket fint!!!

Svar: Ja, är lite smått kär i allt, haha.
Beatrice Hallberg

#6 - - MADDISENJ.SE:

Vilken snygg väska/ipadfodral!

#7 - - Matilda :

Älskar dator-sleeven!

Svar: Kul! Jag också, haha.
Beatrice Hallberg

Till top