En dags time out från blogg och sociala medier

Idag är en sån dag när jag tar en paus härifrån. En liten time out för att skapa nytt material, hitta på något kul på stan, kanske ta en långpromenad eller testa yoga. Jag ska laga mat länge, för vi ska äta pizza, och bara umgås med Eric när han kommer hem från sin tenta.
 
Jag ska göra juice på morgonen, kanske mixa ihop en smoothie på all mango vi har hemma, gå ner på torget och se om de har något kul att mixa ner tillsammans med mangon, och så ska jag äta min frukost långsamt. Kanske går jag på en liten utställning ett kvarter bort, kanske stannar jag hemma hela dagen. Jag ska planera nästa veckas mat och skriva en komplett handlingslista, och så vill jag gärna gå igenom våra skåp och se vad vi har hemma som vi inte använt.
 
 
Jag ska ta en timme till att läsa en del kurslitteratur och skriva mål inför vår praktik, en uppgift jag skjutit på en vecka trots att den ska lämnas in snart. Jag ska även försöka få in en kort session med Emelie över chatten för att skriva ner frågor vi kan tänkas vilja ställa till våra handledare inför en skrivuppgift vi gör tillsammans i kursen vi tar paus i för praktiken.
 
 
Det blev många "jag" i den här texten, men det är just det idag handlar om. Mig. Att jag tar en dag borta från sociala medier och från bloggen för att rensa tankar, rensa hemma och få gjort saker som inte är vid en dator eller telefon. Jag överväger att göra detta oftare, men vi får se hur det blir med det.
 
Nu avslutar jag detta lite svamlande inlägget och säger tack för mig, och tack till dig som läst igenom hela! Det här är självfallet inte skrivet nu klockan 7 på morgonen, utan igår kväll. Imorgon (söndag) kommer ett längre inlägg om mina tankar kring minimalism, samt en liten kort historia om mig som yngre. Så kika in då igen!
Kommentarer
Postat av: ISA

Hoppas du haft en bra, nerkopplad dag. Skulle jag med behöva, for sure ;) haha

Svar: Ja, den var faktiskt rätt bra, haha! Dock inte helt nerkopplad, men det är väl sånt man får jobba på ;)
Beatrice Hallberg

2016-02-06 @ 23:26:16
URL: http://isabyl.devote.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0