Senaste tiden genom telefonen

Nu har det gått lång tid sen jag visade innehållet i min telefon i form av bilder! De där som inte hamnar på instagram, som jag tar ibland när kameran inte har hängt med i väskan, eller bara ögonblicksbilder helt enkelt! Det är ju just sånt här jag tycker är roligast att titta på, så här får ni nu: mobilbilder från den senaste tiden!
 
 
Det här inlägget startar med att vi gjorde klart vår sista tenta för första terminen, och Ellen gjorde segertecken ovanför trappan på väg mot bussen. Väldigt planerat och dikterat från mig, men det visar i alla fall på känslan vi hade då!
 
 
Och det snöade. Och snöade. Och snöade. Och låg fint ett tag som på högra bilden, men försvann snart och blev mest ett dimmigt täcke över Malmö i en vecka eller två, jag minns inte riktigt.
 
 
Alltså denna härliga kväll på Pinchos, som jag skrivit om i sin helhet här, och världens bästa Emelie och jag på högra bilden!
 
 
Här var en vårig vecka i Malmö, när jag bytte vinterkängorna mot sneakers och tog mig ut på utflykt till Ica Maxi! Detta kunde man se i sin helhet på Snapchat, följer mig gör ni på @deskriptiv! Till höger ser vi utsikten mot skolan om man går över kanalen mot stationen, som jag gjorde någon dag med de andra som åker tåg hem. Att grått ändå kan ha så många nyanser och se så lugnt ut?
 
 
Den här frukosten som kanske visar rätt mycket hur det är när man vill ta en fin bild och städar undan det som inte passar in. Som disken från gårdagens frukost, räkningen man inte betalat än och sin lilla högtalare i form av ett kaninhuvud. Kanske. Livet som bloggare? Någon?
 
 
 
En lunch på Espresso House vid Stortorget som var början på min utflykt till Lund med Emelie! Vi åt standarden för oss, varsin Levain med kyckling och mozzarella - godaste jag vet! Och så delade vi på en Snapple och Emelie adderade en salted caramel latte. Vi är inte sponsrade, men om de vill ge mig lite extra rabatt utöver studentrabatten är det ju helt okej... ;)
 
 
 
Vi fikade mot slutet av utflykten också ju! Ariman i Lund kommer nog bli ett favoritställe utan dess like, med ett undantag...
 
 
Nämligen toaletten! Dörren och taket: svincoola med allt sitt gamla kladd! Toaletten: helt okej fräsch, städad och så. Resten? Handfatet och spegeln använde jag inte ens pga så himla slitet och såg.... smutsigt ut. Men vem vet, de kanske fixar det när som helst!?
 
 
Dagen efter gjorde vi en annan riktigt, riktigt spontan grej. Jag hade planerat för att åka till IKEA, och frågade om Emilia ville följa med. Hon svarade: "bara om vi åker till den i Helsingborg".... Alltså, vi gjorde det!? Så Emelie, som bor i Hbg, hängde på oss! Vi satte oss på tåget, insåg att vi inte hann äta hemma hos Emelie och åkte direkt till IKEA, åt, handlade lite småsaker jag skulle ha, och så delade vi på oss på bussen, och jag och Emilia tog tåget hem. Snacka om att använda sitt Skåne-kort väl, haha!
 
 
På väg hem från tåget fick jag syn på detta. Solen som precis gick ner bakom mig och sänkte Möllevångstorget i ett så fint ljus att jag var tvungen att vara den där tönten som stannar för att fota med telefonen. Det faktum att granen stod kvar också, haha! De tog bort den två dagar senare dock.
 
 
Sen fotograferade jag lite frukostjuice! När jag insåg att jag ju skulle tvätta (!?!) så lämnade jag allt på skrivbordet och sprang ner en timme för sent till tvätten som legat i maskinen en timme och väntade på torkning. När jag kom upp igen låg det såhär fint på skrivbordet och jag tog den här bilden med telefonen!
 
 
Och så sprang jag upp och ner, upp och ner för trapporna i trapphuset. Jag glömde saker då och då (noll rutin på detta, det är alltid Eric som tvättar pga källaren är riktigt, riktigt läskig), glömde tiden, ja ni fattar. Sprang gjorde jag i alla fall!
 
 
Sen gick vi på utställning på söndagen! Det skrev jag ju om i ett litet tips-inlägg förra veckan.
 
 
Praktiken började, och jag får varje morgon se små fina soluppgångar och vackra färger på himlen när jag går och åker buss till förskolan. Den här morgonen var extra vacker, och fastnade därför på bild!
 
 
Och så blev jag ju sjuk. Detta innebar att jag fick stanna hemma och vila, tillfriskna och i måndags var sista dagen hemma. Då var det himla fint ljus, och orken var tillräcklig för att orka vara på fler platser än sängen och toaletten. Därför fotograferade jag lite saker, och tog den här bilden på alltihop. Tyckte den blev mysig, så den fick redigeras!
 
 
Till slut läste jag dock mest i Harry Potter och De Vises Sten. Har jag läst den 20? 25? gånger nu? Jag vet inte. Men många är det i alla fall! Och så blev jag glad av solen som sken in för första gången på evigheter när jag satt i sängen och läste. Sen har den fortsatt med det, och det är ju superkul!!
 

Vad har ni hittat på på sista tiden? Just den där tiden räcker inte riktigt till nu för tiden, det här med att jobba heltid och sen bli magsjuk är ju rätt jobbigt faktiskt. Så uppdatera mig! Vad har ni hållit på med?
Kommentarer
Postat av: Mikaela Puranen

Har inte gjort så mycket förutom att ha influensan och skriva på en stor uppsats som jag har lite panik över för den känns sämst. Och kollat på Homeland och Downton Abbey!

2016-02-18 @ 10:02:33
URL: http://bympv.blogg.se/
Postat av: Patricia

Vilka härliga bilder!

2016-02-18 @ 11:43:22
URL: http://patriciajeppsson.wordpress.com
Postat av: Wilda

Gillar verkligen såna här inlägg! Så himla fint och känner igen mig så mycket i städa-undan-från-bilden-fotot. ;)

2016-02-18 @ 12:20:49
URL: http://reaktionista.wordpress.comVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0