Sista dagarna i Norge

Jag tänkte att såhär snart en månad efter avfärden på resan så var det dags att avrunda bilderna från den. Jag pratar ju då självklart om Norge-resan i början av januari! Det finns exakt en och en halv dag kvar, varav den halva dagen var resdag och består av en (1) bild. Dagen innan var dock en dag när jag tog ytterligare en bildpromenad i lugn och ro!
 
 
Hotellet hade en ganska rejälfrukostbuffé, och den här dagen satt jag nästan alldeles ensam i matsalen kanske en kvart innan den skulle stänga. Trots att det var lite utplockat fick jag fram detta!
 
 
Äppeljuice, bärig yoghurt med linfrö, torkad kokos och torkad ananas/papaya, ett löskokt ägg och några klyftor apelsin. Ljuset var rätt knäppt faktiskt, jag förstod aldrig riktigt hur jag skulle få det att jobba FÖR mina bilder den här morgonen. Bilderna är faktiskt knappt redigerade, förutom lite exponering eftersom det fortfarande var rätt mörkt ute.
 
 
Solen hade gått upp såhär mycket när jag avslutade min frukost, och en kille på kanske 12 år glodde på mig som att jag var dum i huvudet när jag fotograferade soluppgången och min frukost mer än jag gjorde något annat, haha.
 
 
Sen rörde jag mig tillbaka mot vårt rum och ljuset började bli mer hanterbart. Som till exempel här, där vi äntligen ser inredningen ordentligt! Som jag skrivit innan måste det här hotellet varit otroligt fancy at some point, men nu är det relativt nergånget tyvärr. Möblerna håller sig dock fortfarande! Dessutom undrade jag mycket över golfarna på tavlorna, det är ju en skidort tänker jag?
 
 
Ja, ni ser ju. Svindyra skinnmöbler som fortfarande håller måttet. Kanske inte min inredningsstil direkt, men jag kan ändå uppskatta hantverket i en fåtölj som antagligen används dagligen året runt kan hålla efter så lång tid.
 
 
Sen blev det utomhuspromenad! Eller ja, jag satt antagligen och spelade Pokémon Pearl på mitt DS på rummet ett tag innan detta, för jag skulle möta upp resesällskapet i backen runt 13. Så en halvtimme eller så innan vi skulle mötas gick jag ut i -23 grader och höll på att förfrysa snoret i näsan ungefär.
 
 
Jag såg till och med svärfamiljen åka neråt ett sista åk i backen! Jag lyckades filma dem, men det blev inget bra, så vi får se om det hamnar i någon film om resan sen. Jag filmade väl egentligen mest resan upp och inte så mycket mer, jag har inte bestämt mig än med andra ord.
 
 
Hej hej från ett soligt och iskallt Norge-fjäll!
 
 
Jag satte hörlurarna utanpå mössans öronlappar, och det kan nog ha räddat en del av mina öron den halvtimmen. Mycket bra tips om man inte behöver vara social, btw!
 
 
Sen gick vi till vårt stammisställe på veckan: Nystua! Och här är de alltså, nästan hela min extra-familj. Antagligen den enda bilden där de alla är samlade, men så kan det ju bli ibland!
 
 
Efter maten åkte de i ett par timmar till tills snön inte låg lika bra? Det är så jag förstått det i alla fall. Att snön måste vara platt eller nåt för att åken ska bli bra. Ja, ni hör ju hur intresserad jag är, haha. Vi avslutade i alla fall sista dagen med packning och att bara ta det lugnt och se till att alla tekniska apparater skulle hålla batteriet hela resan hem.
 
Dagen efter gick vi upp tidigt, åt frukost först av alla och sen bäddade vi ur sängarna, packade in sakerna i bilen och begav oss hemåt.
 
 
Och det här är enda bilden jag tog den dagen. Jag tror Eric läste ungefär halva den boken bara i bilen hem. Själv satt jag mest och lyssnade på Taylor Swift i min iPod och kanske spelade spel. Jag minns inte riktigt, men jag tittar alltid mest ut genom rutan när jag reser, så kanske var det det jag gjorde nu också.
 
Allt som allt var det en himla bra fjällresa! Jag kanske som sagt aldrig lär mig uppskatta skidåkning, men vackra miljöer och nya platser, det kan jag ju alltid uppskatta! Fler skidresor? Ja, så länge jag slipper åka skidor så!
Kommentarer
Postat av: Matilda Berlin

Men åhh vad härligt det ser ut! :)

Svar: Ja, det var superhärligt! :)
Beatrice Hallberg

2016-02-01 @ 15:55:40
URL: http://matildaberlin.blogg.se/
Postat av: Amanda

jag är en sån som tycker det är kul att åka typ 3 åk, sen känner jag mig ganska nöjd för dagen, haha.

Svar: Haha, jag tror inte ens jag kommer uppskatta tre åk tyvärr! Men naturen, den kan jag uppskatta tusen gånger mer!
Beatrice Hallberg

2016-02-01 @ 17:39:22
URL: http://momentswithme.blogg.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0