Andra dagen i Norge

Dags för lite mer Norge-bilder, säger jag såhär i kylan! Malmö är inte lika kallt som resten av Sverige verkar vara, men vi har vår beskärda del av snö och minusgrader vi också. Däremot tänker jag ofta tillbaka på de extremt vita träden och de otroligt vackra miljöerna. Men nu lämnar vi mina svaga minnen och tittar på bilderna som jag tog under vistelsens andra dag!
 
 
Jag började med att äta frukost och ni vet, hänga lite på rummet medan de andra åkte tidigt i backarna. Sen tog jag lite bilder på vårt rum! Ljuset var ganska knepigt, för mörkt utan taklampan tänd, men det där gula ljuset... Ja, i alla fall, visst ser det ändå ganska lyxigt ut!?
 
 
Heltäckningsmatta är dock inte riktigt min grej, haha. Men möblerna kändes relativt fräscha och badrummet var på toppnivå fast väldigt litet!
 
 
Och jag älskar för övrigt de här lamporna, riktigt, riktigt snygga! Kanske inte älskar guld, men i inredning är det verkligen snyggt. Fast när jag tänker efter så kanske de här mer är i mässing? Oavsett är de en färg jag verkligen gillar!
 
 
Jag gick ut runt halv tre tre för att vi dagen innan sett otroligt ljus vid den tiden. Solen höll på att börja gå ner, och träden var helt helt täckta av snö. Det snöade nog lite varje natt faktiskt.
 
 
Istappar hängde från flera av de äldre husen på hotellet, vackert som bara den i kombination med de mörkmålade träväggarna. Dessutom ännu vackrare med de snötäckta grenarna på träden runt omkring.
 
 
Upp mot backen började det synas på färgerna att solen närmade sig horisonten.
 
 
 
Men för min del var det dags att äta lite! Jag hade mått lite halvkasst på morgonen, så jag valde att äta när jag mådde bättre. Jag gick upp till samma ställe som dagen innan och åt Gulaschsoppa igen!
 
 
Där var rätt mycket folk, men jag fick en plats vid ett långt bord och såg solen färga snön lite mer för varje minut som gick. Till slut gick familjen som satt mellan mig och fönstret och jag tog den här bilden.
 
 
 
 
 
 
Jag gick upp precis ovanför Nystua där jag ätit och tog ytterligare några bilder - varav en på mig själv! Jag stod alltså i några minuter i -17 grader utan mössa för att få en bild där jag såg någorlunda bra ut? Fattar inte riktigt varför, men så var det alltså! Förutom det tog jag ett par till uppåt och neråt från backen innan jag strosade neråt igen för att jag tänkte ta mig mot den större vägen och kanske fota lite där det inte stod några hus.
 
 
Jag gick förbi dessa enorma träden som stod strax utanför entrén, och ljuset föll så fint att jag inte kunde låta bli att ta kort på dem också. Fortfarande så fascinerad över all denna snö!?
 
 
 
Jag gick mot platsen där solen skulle synas över horisonten när den försvann, och träden var rosa i motljuset! Alltså, ser ni!? Jag har inte ändrat alls i färgerna här, de var precis såhär i verkligheten också, om inte finare...
 
 
 
Jag stod där ett tag, gick vidare en snabbis och kände hur kall jag började bli, så jag försökte ta mig ner mot vägen...
 
 
Där tog jag den här bilden, insåg att det var för långt i mörkret utan reflexer och med halkan, och valde att gå tillbaka in i stället. Sen kom Eric och hans föräldrar in för dagen, vi vilade en stund och sen åt vi buffé, spelade spel och sen gick vi tillbaka för vila och till slut sömn.
 
Och så slutade andra dagen på vår skidresa till Norge! Den här dagen blev bilderna ännu finare än första dagen, i alla fall känner jag så. Jag fick inte de där ultimata bilderna jag hade velat ha på hela resan dock, men jag lär se samma eller liknande vyer igen - det kommer! Vad mer som kommer är de resterande bilderna från resan, men det får bli om några dagar. Jag har annat planerat här just nu!
Kommentarer
Postat av: Amanda

Superhärliga bilder :)

Svar: Tack så mycket! :)
Beatrice Hallberg

2016-01-22 @ 15:57:19
URL: http://momentswithme.blogg.se
Postat av: SOFIAMILK - skönhet och DIY

Men ÅH vad mitt skidhjärta längtar till fjällen nu!! Åker till Norge om flera veckor för lite skidåkning, men jag tvivlar på att det är lika mycket snö kvar då. Det är verkligen något magiskt över vintern!

Svar: Åh, haha, jag kommer nog aldrig utveckla något skidhjärta, men ett fjällhjärta kanske! Så kul, kommer det komma snöiga bilder på din blogg också!? Jag har av någon anledning fått för mig att det är mer snö i fjällen runt sportlov och så än i december/januari, men det kanske inte stämmer? Haha, noll koll verkligen!
Beatrice Hallberg

2016-01-24 @ 19:07:29
URL: http://sofiamilk.se
Postat av: Matilda

Så himla, himla vackert med snön och solnedgången. Drömlikt!

Svar: Ja, visst är det! Fattar knappt att dessa landskap är på riktigt!
Beatrice Hallberg

2016-01-24 @ 20:09:12
URL: http://www.matildigt.se
Postat av: lovisa

åh men snöbilderna! jag tycker de blev superfina, du ska absolut inte vara missnöjd! och vill dessutom ge en komplimang för dina ögonbryn. de ser ut att vara väldigt välvilligt inställda till dig! en annan har mer rufs som står åt alla håll i jämförelse, haha.

Svar: Tack fina du! Och haha, ögonbrynen är såhär ganska automatiskt, det enda jag gör är att fila pyttelite på formen med en pincett någon gång då och då faktiskt! Det här är ungefär så buskiga de blir, haha.
Beatrice Hallberg

2016-01-24 @ 23:36:46
URL: http://polichinelle.se
Postat av: ISA

åh vad fina snöträden är! vinterlandskap när det är som bäst :)

Svar: Eller hur!? Älskar dem, hoppas på att få uppleva liknande ställen igen! :)
Beatrice Hallberg

2016-01-24 @ 23:39:27
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Wilda

Alltså WOW! Vilka bilder! Jag blir ju helt lycklig av snöbilderna! Och så fin bild på dig i vintersolen <3

Svar: Åh, men TACK! Blev så glad av den här kommentaren! <3
Beatrice Hallberg

2016-01-26 @ 16:44:06
URL: http://reaktionista.wordpress.com
Postat av: Nike - inredning, trender och studentliv

Åh vad du har dokumenterat din resa fint! Är gld att jag sitter på tåget mot fjällen just i detta nu. Men kan nog antagligen inte räkna med lika fint väder som du haft..

Svar: Tack så mycket! Jag kan tänka mig att fjällen kan vara vackert på olika sätt oavsett väder, förhoppningsvis blir det bättre än du trodde! :)
Beatrice Hallberg

2016-01-27 @ 16:56:02
URL: http://nouw.com/nikelindsVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0