Norge + Snö!

Här kommer ett inlägg halvfyllt med snöiga bilder! Idag är första dagen vi åker, och jag sitter just nu på rummet och pausar. Jag hann så långt som ner för minsta barnbacken en gång, sen gjorde pjäxorna jag hade fått låna så ont att jag faktiskt grät. Så nu har vi hyrt ett par andra som är mjukare, och jag vilar till lunch för att benen ska gå att stå på igen.
 
Här är i alla fall helt otroligt fint och mysigt! Hotellet vi bor på har varit riktigt riktigt fint när det byggdes, och den där lite lyxiga känslan sitter fortfarande i väggarna och vissa av de äldre möblerna. Bland annat stora skinnsoffor i sällskapsrummen och lyxiga guldtoner på lampor och vissa av ramarna. Även våra toaletter är relativt nyrenoverade, och är därför ljusa och känns fräscha.
 
Jag ska försöka ta lite bilder på vårt rum och hotellet + omnejd idag och imorgon, så visar jag upp det senare i veckan. Nu tycker jag dock att vi tittar på de få bilder jag tagit och redigerat hittills!
 
 
 
Här är en av byggnaderna, först uppifrån liftområdet (heter det ens så?) och sen nerifrån matsalen där man kan gå ut från en korridor och upp mot backarna.
 
 
Sen försökte jag, och misslyckades jag, att ta en fin bild på de extremt snöiga träden när vi tog en liten promenad igår kväll för att titta på området. Den där blixten på kameran och jag, vi är inte riktigt kompisar än. Kanske för att jag aldrig använder den annars?
 
 
Och så en bild jag tog i morse efter frukost! Lamporna lyste i backen och den lilla upplysta julgranen står fortfarande kvar på innergården. Till höger är samma hus som på de övre bilderna.
 
Nu ska jag bara lägga mig ner, äta lite godis, titta på lite YouTube-filmer och glömma att benen fortfarande värker. Så hörs vi imorgon, med lite spännande information!
Kommentarer
Postat av: Skogsraah ☾

Åh vilka fina bilder!

Svar: Tack så jättemycket! :)
Beatrice Hallberg

2016-01-04 @ 13:26:58
URL: http://skogsraah.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0