Cafétips i Helsingborg: Conditori Två Systrar

Jag var ju i Helsingborg i förrgår, och när vi skulle äta lunch gick vi en kort bit hemifrån Emelie till ett café hon pratat om innan för att äta lunch (och sen köpa med oss fika)!
 
Caféet heter Conditori Två Systrar och ligger väldigt nära Olympia i Helsingborg, deras inredning är to die for, och när det är varmt, som det var när vi var där, kan man sitta utomhus i lä och solsken och äta eller fika! Deras facebooksida hittar ni här, om ni är nyfikna.
 
 
Inredningen är som sagt to die for, och där är ljust och trevlig i kombo med mysiga material och lampor jag gärna skulle sätta i rätt rum hemma. Allt från diskarna med bakverk till bord och stolar känns genomtänkt och välfungerande på samma gång.
 
 
Vi åt varsin dagens, som var Pulled pork på surdegsbröd med coleslaw och en liten sallad till. Ja, det var så gott som det låter! Dessutom att sitta utomhus och äta, otroligt lyxig känsla.
 
 
 
Jag vill definitivt hit igen, så tills jag utforskat fler av Helsingborgs caféer med Emelie som guide, så tipsar jag alltså er om denna lilla pärla som är lätt att ta sig till om man orkar ta sig upp för alla backar eller för trapporna på Kärnan!
Kommentarer
Postat av: a n n i k a

Gott!

2016-03-18 @ 07:57:20
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Felicia

Mysigt!

2016-03-18 @ 15:01:33
URL: http://feliciaholmgren.devote.se
Postat av: Louie

Ååh har fikat där en gång, det är ett så mysigt café:)

2016-03-18 @ 16:25:42
URL: http://louielei.blogg.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0