Jävla skit då!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vaknade idag av att någon trycker in post genom brevinkastet. Inget ovanligt direkt, men det kommer rejält med post. Och så på slutet så hör jag hur personen på andra sidan dörren försöker trycka igenom något som helt uppenbart inte ska tryckas igenom och att personen borde ringa på dörren istället. Men nej, när jag går ut och tittar, helt nyvaken, så ser jag det här. Det är inte första gången, och det går inte att reklamera på Posten eftersom det inte har varken kolli-ID eller brev-ID. Däremot skickade jag en synpunkt, ett rätt rejält, argt klagomål, och jag har bilderna.
Tyvärr fungerar inte prenumerationssidan för Elle just nu, men jag får ta det sen.
 
Är det någon som vet något mer man kan göra såhär i efterhand? Jag skulle föredra att på något sätt få en ny tidning som inte är så trasig att första sidan är helt knycklig och halvt avriven.

Pinterest

 
 
 
Jag använder en hemsida som heter Pinterest, som väl egentligen är en sida för att hitta och dela vad som inspirerar en. Man gör boards och pinnar bilder och filmer och gifs, och jag har inte använt min på ett tag, men nu kände jag att det är dags igen. Och vill man följa mig på Pinterest, så finner ni den här!

Småändringar

 
 
 
Jag bestämde mig för att ändra lite i min header, eftersom jag haft den i över ett halvår snart! Bytte helt enkelt ut några bilder (hade tänkt ta alla, men så blev det inte pga att det inte passade in några andra) och ja, såhär blev resultatet! (Om ni inte ser designen så tryck på F5 så hoppas jag den kommer fram!)
 
 
 
 

Invigning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En av anledningarna till att vi åkte till Gotland var såklart Medeltidsveckan! Här ovan syns lite marknad, lite invignings-dans, Koenix som stämmer säckpipor, en snubbe i senmedeltida dräkt som nästan blev nerdragen i vattnet av sin hund samt min glass med smak av Salmbär och Honung Saffran.

Gotlandskväll #2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En mamma, en solnedång bakom klippa, ett stycke Gotlands högsta rauk (även kallad Jungfrun efter en historia jag helst vill glömma) och en pappa som kastar macka.
 
Jag har dragit på mig en förkylning och försöker både sova och vila så mycket jag kan. Och när jag inte vilar så läser jag Sagan om ringen i nyöversättning som jag köpte på pocket i Visby. Så jag har inte mycket tid över till att redigera bilder, eller lägga över bilder för den delen.
Igår åkte vi ut till stranden och tog bilder på åskan och blixtarna, och några okej bilder blev det trots allt, som ni nog snart får se. Dessutom har jag hunnit vara i Halmstad med mamma och pappa och har fått lite nya kläder att ha i höst. Typ en stickad tröja, strumpbyxor och en asball regnjacka!
Imorgon ska jag dessutom träffa Marta för första gången på superlänge, och det ska bli så himla mysigt! Vad vi ska göra? Inte den blekaste än, men det löser sig nog i sinom tid.

Vyer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några vyer från olika platser på Gotland. Mest norra delarna, eftersom vi bott på norra delen av Gotland. Imorgon åker vi hem, och snart ska jag visa fler bilder, det tar bara lite tid.

Humle & Dumle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi strosade runt i Slite (där pappas gammelmormor bodde några år i början av 1900-talet) och hittade ett café som sålde mjukglass, hade en tjock katt som ville gosa, och så hade de Snapple som ju kan vara det godaste som finns!? Annars heter det Humle och Dumle och ligger rätt centralt typ vid Ica i Slite.

Gotlandskväll #1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första dagen på Gotland avslutades med en spontan tur till mitt ute i ingenstans på en lång, slingrig grusväg med massor av hål i. Vi fann havet och solnedgången ganska perfekt där, och stannade bara lagom för att leta roliga stenar en stund på stranden innan det blev för kallt och vi tog bilen tillbaka till vandrarhemmet igen.

Plantera om

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen innan vi åkte så planterade jag om min älskade lilla avokadoplanta, som inte är så liten längre. Förhoppningsvis har den klarat av omplanteringen hemma, och att farmor har vattnat den som hon ska. Inte för att jag inte tror det, men jag är så glad över att en enda gång i mitt liv ha lyckats med någonting som har med odling att göra.

Halmstad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
För typ en vecka sen åkte jag och Kajsa till Halmstad, och där fikade vi, åt frozen yoghurt och handlade ytterst lite i någon affär, samt fikade ytterligare en gång. Det är med andra ord det enda vi gör när vi är borta, och jag glömde visst säga att vi åt lunch också, hehe.
 
 
Jag är ju på Gotland nu, så håll ut, jag uppdaterar när jag är hemma igen och kan rensa datorn mer effektivt! Jag har fört över tre dagars bilder hittills, men nu är det stopp och jag har en heldag i Visby imorgon, så ni får snart se en massa bilder från typ hela Gotland!

Alexanderplatz

 
 
 
Här spenderade vi en del tid, eftersom vi lättast bytte tunnelbana och hittade någonstans att äta (lite dyrare och betydligt mycket fler turister, men ändå), och vi shoppade även en del i de vanligare kedjorna här. Men mest av allt tyckte jag om snubben på bilden, som satt och spelade Star Wars-melodier på sin trumpet! Mycket duktig var han, men jag hann inte stanna, gå närmre eller ge honom något tyvärr, det blev ett par halvkassa bilder för att minnas det och sådär helt enkelt.

RSS 2.0