Marta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinfo

Som de flesta andra finns jag såklart inte bara här på min blogg, utan på en massa andra plattformar runt på internet. Här är de platser jag finns på förutom bloggen.
 
Mail.
 
herbariumet.blogg@gmail.com
 
Om ni skulle vilja ställa frågor som inte känns bra att ställa i kommentarsfältet, eller något annat.
 
 
Instagram.
 

@beahallberg
 
Om ni vill titta på andra delar av min vardag, eller bara gillar Instagram lika mycket som jag gör.
 
 
Twitter.
 
@deskriptivt
 
Om ni vill se vad jag tycker mer djupt, eller kanske vill hänga med mer i mitt liv. Jag skriver inte jätteofta, men jag retweetar andras klockrena åsikter om jag står för dem.
 
 
Pinterest.
 
@deskriptiv
 
För inspiration, en hel del inredning och recept jag kanske kommer prova i framtiden. Även en hel del pyssel, och boards i ständig utveckling. Är aktiv från och till, och i till-perioder väldigt aktiv.
 
 
Flickr.
 
@deskriptivt
 
Lägger upp ungefär samma bilder som här, men då och då kommer det upp annat också, och bara de bilder jag tycker absolut bäst om laddas upp. Det är som min portfolio av foto, ungefär.
 
 
Bloglovin.
 
@Bissis
 
Se vilka bloggar jag följer, vilka inlägg jag gillar mest eller följ den här bloggen.

Glad påsk

 
 
 
 
 
 
Idag är det ju självklart påskafton, och här ovan ser ni två bilder från förra årets firande. Vi har inte längre någon tradition med att måla ägg, men vi har alltid en ny, fantastisk påsk-tårta som den ovan och myser hela släkten ute på landet hos min farbror med familj.
 
Hoppas ni får en fin påskhelg, och Glad Påsk!

Hemma

 
 
 
 
 
 
Lite såhär ser det ut i vår hall och vårt vardagsrum. I stort sett varje rum utom ena hallen är fyllt med bokhyllor längs flera av väggarna och de hyllorna är i sin tur överfulla med böcker, ibland i dubbla rader. Det fantastiska är att jag och mina föräldrar har läst i stort sett varenda bok minst en gång, och i många fall flera gånger.
 
Har ni också massa böcker hemma, eller ser det inte alls ut såhär hos er?

När det gror

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har det börjat gro i två krukor. Det ena är något ört (jag vet ärligt talat inte vilken, det är en chans på fyra olika), och i den större krukan är det Aster som är en blomma som jag hoppas trivs på balkongen i sommar.
 
Jag är ändå rätt nöjd med det här, det är första gången jag sår något själv, efter de där gångerna i skolan på låg- och mellanstadiet, och det växer? Visst, örterna jag sått hade jag gärna sett bättre resultat på, för två av dem är gräslök och de andra två är en chansning på vad det blir för något. Jag hoppas på timjan, men blir det inte så så kommer jag gå och köpa timjan-fröer också, för det måste vara min favorit-ört alla gånger.

Allting är projektarbete nu

 
 
 
 
 
 
Jag sitter mest såhär så fort jag får chansen, med en smoothie gjord på apelsin och banan och datorn framme för att skriva på. Snart är jag klar, och ikväll ska det skickas in. Det har tagit ett bra tag, och ja, det är ju inte ens helt slut än.
Några veckor kvar sen är det en massa andra saker som ska göras med det här istället, och under tiden har vi fullt upp med annat som ska vara färdigt och visas upp, bland annat på scen.

Groddar

 
 
 
 
 
 
Om ni minns det från härifrån, så sådde jag några fröer, och nu har det börjat gro! De här bilderna är tagna igår, och i den övre krukan har det växt betydligt mycket mer än vad det hade igår! Känns bra att jag lyckats med något i alla fall.

PA-rapport


 
 
 
 
 
 
För att vara helt ärlig, så har jag ungefär noll tid till annat än skolarbete, framförallt eftersom Projektarbetsrapporten ska vara klar nu imorgon kväll och jag knappt har börjat, och sen övar vi Sceniska morgon och kväll ungefär. Så om det är lite tomt här så blir det snart lite bättre. Jag lär ta fler kort när vi övar på påsklovet och sen under påsk och sådär, och framförallt om några veckor så kommer backstage-bilder från våran föreställning!

Solljus

 
 
 
 
 
 
Ljuset lös in så fint i våran ena hall igårkväll, så jag kände mig verkligen tvungen att ta några kort. Skolan tar mycket tid nu, det är verkligen inte särskilt mycket tid över till någonting annat. Projektarbetet ska vara klart nu i veckan och Projektrapporten inskickad och klar. Vår slutproduktion närmar sig och allt ska övas in, manus ska sitta, låtarna ska sitta, teatern ska sitta och kläderna ska fixas.
 
Utöver det är det mycket jag vill hinna med utanför skolan också, som knappt finns tid till. Jag behöver införskaffa nya basgrejer till garderoben, och jag behöver åka till Gekås och storhandla in saker som tandkräm och tuggummin. Stressigt med andra ord, och lovet kommer gå åt till att repa. Vi får se hur allt det här går.

Röda Låga Converse

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har ju inte så mycket att visa nu, skolan tar otroligt mycket tid och allt jag hinner med att göra tar jag inte alltid kort på. Jag försöker hinna med bloggen så gott det går, men nu är det ju snart påsklov för min del, och då ska jag hinna med att ta lite kort trots att vi ska vara i skolan och öva en hel del den veckan också.
 
Ja, jag har ju köpt nya skor också, som ni kanske förstod? Idag faktiskt. Är mycket nöjd eftersom jag velat ha ett par låga, röda Converse sen jag gick i sexan eller sjuan ungefär, så nu har jag äntligen ett par! Behövdes dessutom eftersom mina förra, ett par höga svarta, var rätt trasiga och inte så värst svarta längre.

Enter the Circus #3


 
 
 
 
 
 
Här är de sista bilderna jag har från Enter the Circus. Madde, Fanny och Johanna är med på dessa fyra och sådär.
 
Har väl tagit det hyfsat lugnt annars idag, promenerat en hel del har jag i alla fall gjort! Och umgåtts med Eric, hunnit plugga och varit hos farmor.

Promenera

 
 
 
 
 
 
Igår tog jag och pappa en promenad innan vi gick och handlade, sen myste vi med färdigmat och froosh-smoothies till Bilbo och hade Earth Hour på allvar (fast med datorerna på batteri).
 
Ska mest plugga idag, men ska hinna med en liten promenad med Eric också, och så en fika hos farmor där vi ska se vad vi kan göra med min balklänning för att få den att sitta perfekt. Nu ska jag äta upp min frukost och ja, ta tag i Projektrapporten på allvar.

Enter the Circus #2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Ja, här är alltså några fler bilder från Enter the Circus. Maddes PA, Alice PA och så slutnumret och ett par andra bilder också. Är fortfarande så stolt att jag inte vet var jag ska ta vägen!

Enter the Circus #1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är de alltså, några av mina bilder från Enter the Circus. Mina kära klasskompisar som verkligen har kämpat. Koreograferat, övat, lärt ettorna och tvåorna, och till slut haft fyra föreställningar för skolor och allmänhet. Så sjukt bra var de!
 
Några danser är Projektarbeten, några är koreograferade av mina klasskompisar tillsammans och några är koreograferade av våra två danslärare, och allting är verkligen ååh! Kan inte beskriva hur stolt jag är över dem.

Fredagslyx

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag börjar jag 12, så jag tar bussen nu om en kvart ungefär. Ska precis springa iväg nu, så ja, jag redigerar helt enkelt bilderna från föreställningen senare idag! Har bara den här lektionen så sen ska jag hem igen för att sen åka till stan, träffa Linnea och boka resan till Berlin! Sen ikväll är det Crux i kyrkan, så äntligen ska jag få träffa lite människor jag inte träffat på ett tag.

Enter the Circus - i väntan på

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag och igår hade dansarna i min klass sin slutproduktion som de döpt till Enter The Circus. En grym dansföreställning jag önskar att ännu fler hade sett. Har fört över lite bilder jag tagit, och ska börja gå igenom de nu.
 
Det snöade innan, vi hämtade biljetter till kvällsföreställningen och så var Mirre här för att titta på sin gamla klass som hon flyttade från. Gosan.

Ett ägg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ungefär det här är det enda som fastnat på bild idag. Har total bildbrist på bilder jag inte redan lagt upp som är från de senaste veckorna, och har egentligen inget meningsfullt att skriva heller.
 
Går i skolan, imorgon har dansarna sin slutproduktion och den ska jag ta kort på, annars är jag stressad med noll koll och ska skriva listor på allting jag måste göra. Antar att det är en hel del. Och jag måste ta tag i det nu och sluta spela Candy Crush hela tiden, för det är egentligen inte så bra att sitta i flera timmar med det om dagen.

Chokladbollar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När man ska lyxa lite så tycker jag man ska göra typ chokladbollar. Eller bara ta sig tid att baka lite. Muffins tar ju inte så lång tid och är enkelt liksom? Ändå gör jag nästan aldrig sånt. På loven ligger jag bara och slappar i sängen med datorn, och på helgerna är jag antingen upptagen eller ligger däckad i sängen då med. På vardagarna sitter jag för mycket vid datorn och när jag inte gör det så gör jag läxor.
 
Unna sig, det tycker jag helt enkelt man ska göra! Ta sig tid och unna sig något då och då.

Det bästa jag har

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är såklart mina vänner. De bästa man kan ha, glada, får en på bra humör, kramas, skrattar med en, kan trösta när man mår dåligt och ställer alltid upp. Nu kan jag inte säga att det här är alla, långt ifrån, men det här är de bra bilderna jag vill visa upp.

Självklart har jag även en del eh, som man sa som yngre, "utpressningsmaterial" på de flesta av dem, framförallt ett par av dem. Många fula miner, knäppa bilder och liknande som jag tvivlar på att jag skulle bli förlåten om jag la upp här, så jag låter helt enkelt bli tills vidare.

Eftermiddag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blåser riktigt kallt ute, och trots att snön mer eller mindre smält bort igen, så känns det verkligen inte som vår. Alla varnar för snöstorm och jag är helt enkelt inte alls peppad på varken storm eller mer snö. Jag vill ha vår, nya Converse och bortsopat grus från vägarna. Solstrålar och påsklov och värme och Sceniska-vecka. Sommarlov, Student, Berlinresa och sommarjobb.
 
Allt det känns ganska avlägset, så jag har gjort en kopp varm choklad som ska fyllas på om en stund och sitter och bläddrar i Elle som kom hem i brevlådan idag.

Hos farmor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Farmor fyllde 71 år och bjöd hem släkten på tårta och fika. Småkusinerna lekte med lego, blev lyfta upp och ner av min farbror och så åts det tårta, såklart. Finaste farmor, är så glad att jag har henne.

Att så ett frö

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem från farmor gick jag mer eller mindre direkt ut på balkongen och hämtade lite jord, drog fram ett par toarullar, en gammal tidning och så fröerna jag tänkt plantera.
 
Jag hittade mina Matchstick Garden-fröer i London i höstas och ville definitivt prova och se om det skulle fungera och komma upp några fröer, så nu är det dags! Och så tog jag fram ett paket gräslöksfrön också, för det kan ju vara kul och bra att ha hemma.
 
Om ett par veckor kanske det har kommit upp något i de små minikrukorna jag gjorde, vem vet?

Fira Farmor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När det här inlägget kommer upp är jag på väg till farmor för att fira hennes födelsedag. Hon har fyllt 71 i veckan, och nu ska släkten samlas för att fira lite hemma hos henne. Bilderna ovanför är såna jag tagit vid andra tillfällen vi träffats med lilla släkten.

Berlinplanering

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår fikade jag med Linnea hemma i soffan och planerade hur vi ska ta oss till Berlin och dubbelkollade än en gång att hostelet vi tänkt boka har plats de datum vi tänkt åka. Så nu är det planerat men inte bokat än, vi tar bussen från Halmstad den 6 juni! Är framme äckligt tidigt på morgonen i Berlin dagen efter och så åker vi hem igen den 13 någon gång sent på kvällen för att vara framme ganska mitt på dagen den 14. Jag tror det kommer bli alldeles utmärkt!
 
Om någon har några bra tips för Berlin, så mottages de väldigt tacksamt, eftersom ingen av oss varit i Berlin förut.
Finns det några bra caféer? Restauranger? Saker som händer? Marknader? Affärer? Barer eller pubar eller klubbar? Vad som helst, you name it. Något man inte får missa i Berlin helt enkelt? (Vi vet ju om Berlinmuren och Förintelsemonumentet, men i övrigt alltså)

Frida Vega Salomonsson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min bästa inspirationskälla någonsin är Fridas blogg med arkiv. Här ovan några bilder jag känt mig tvungen att spara för att de är så fantastiska. Det bästa med Fridas bilder är att man verkligen ser att det är hennes bilder man tittar på.
Att hon sen är grymt cool, har snygga kläder och bloggar om viktiga, roliga, vackra och intressanta saker gör inte direkt saken sämre. Hon fotar, ställer ut, jobbar med Visuals på Berns nattklubb, och så mycket, mycket mer! Man kan knappt tro att hon bara är en månad äldre än mig, hennes liv skiljer sig verkligen något otroligt från mitt.
 
Jag tycker ni ska gå in och titta på hennes blogg, och se fler av hennes fantastiska fotografier, och roliga, fina, smarta och bra filmer! Gör det här.

Analogt från London

 
 
 
Här är två bilder som inte kom med innan som föreställer Towe och Alise som hoppar utanför Svenska Kyrkan i London, och utsikten från en bro över kanalen i Regents Park, strax innan Primrose Hill.
 
Saknar London något oerhört, det är en så fin stad. Men något bra är att jag och Linnea suttit nu idag och fikat och planerat hur vi ska ta oss till Berlin i sommar! Har dessutom hittat en bra hostel vi ska bo på, allt ska bokas nu i veckan. Är så himla peppad!!

Analogt från 2011

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick hem bilder idag från en engångskamera jag hade med mig i London och Köpenhamn sommaren 2011. Föreställer mestadels min kör jag var med i då, som åkte till London för lite sång i Svenska Kyrkan Utlandet och såklart för att se London och shoppa lite!
Köpenhamnsbilderna är de två längst ner som helt enkelt föreställer Lisa och Marta, samt utsikten från Hostelet vi bodde på.

Att unna sig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår stannade jag en extra halvtimme i stan efter skolan, för att inte behöva springa till bussen ungefär, och gick in på Pressbyrån medan jag väntade. Köpte där Nylon Mag, som jag inte kunnat köpa i stan innan, utan behövt åka till närmsta Presstop för att få tag på (det vill säga till Gbg). Sen gick jag en vända mot Hemmakväll och köpte något hekto godis, eftersom jag tänkte unna mig lite.
När jag kom hem åkte vi dessutom till ICA för att hämta ut ett paket jag fått med beställda böcker! Det var alltså böckerna på bilden som heter Sounds Like Branding, Nextopia, Free: Radikalt Pris och Annorlunda. Lite tyngre grejer än jag brukar läsa, men alla verkade intressanta, så det är värt ett försök!
 
Idag har jag varit i Halmstad med pappa efter skolan, och jag har nog hittat min balklänning! Det är en söm som behöver ändras, men den kostade mig en tiondel av vad andra lägger ut på sina, så jag är nöjd.
Har även fått hem mina framkallade bilder från en engångskamera jag skickade in för några dagar sen! De är från sommaren 2011, så det var rätt spännande att se vad man fångade på bild då helt enkelt. Några bilder från London, några från Köpenhamn och sådär.

Några låtar

 
Liz Phair - Fire Up The Batmobile
 
 
 
 
Lambretta - Bimbo
Minns någon den här från när man var liten? Tror jag lyssnade på den som mest när den var ny runt 2000.
 
 
 
Deas Vail - The things You Were
 
 
 
Här har ni några bra låtar, nya som gamla. Några jag lyssnat på länge och älskat i många år, och någon ganska nyupptäckt. Vad tycker ni om dem?

Torsdagslista

Lånade den här listan från Hanna, som lånat den från Flora.
 
 
Fem saker som:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upprör dig:
1. Antifeminism och Sexism.
2. Rasism.
3. Smal-idealen som syns överallt och hela tiden.
4. Att snön kommit tillbaka när det ska vara vår.
5. Vissa personers politiska åsikter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gör dig glad:
1. Mina fina vänner som jag älskar otroligt mycket.
2. När jag lyckas med matlagning eller bakning och det blir gott.
3. Vårsolen och alla vackra himlar att titta på.
4. Att jag idag fick hem 4 böcker jag köpt på adlibris.
5. Att trots att det är kallt fryser jag inte märkbart mycket i min vårjacka om jag har tjocktröja under.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du älskar:
1. Att gå på konsert med band/artister man älskar.
2. Att jag ska åka till Berlin i sommar.
3. Att fotografera lite allt möjligt.
4. När man blir inspirerad och kreativ av andras bloggar.
5. Att ibland sitta ensam hemma och göra absolut ingenting vettigt alls.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Låtar du lyssnar mycket på för tillfället:
1. Well Well Well - Duffy
2. Almost Virgin - Sameblod
3. Sipping On The Sweet Nectar - Jens Lekman
4. Taro - Alt-J
5. Easy Me Down - Armand Mirpour
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du gjort idag:
1. Varit i skolan.
2. Läst lite i Frida Vegas bloggarkiv.
3. Lyxat med att köpa hem en tidning och lite godis.
4. Hämtat ett bokpaket från Adlibris på ICA.
5. Varit trött eftersom jag sover både för lite och för dåligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Händer i helgen:
1. Fikar med Linnea och pratar om resan till Berlin.
2. Firar farmors födelsedag eftersom hon fyllt år i veckan.
3. Kusingosa hemma hos farmor.
4. Se snön smälta bort (hoppas jag).
5. Börja skriva på Projektrapporten till Projektarbetet.
 
 

Fancy äpplen

 
 
 
 
De här äpplena låg i en påse hemma för en vecka sen. De smakar väldigt bra, och det är ju lite fancy att det står I Love You på dem med ett hjärta under.
 
Åt äpplet, läste lite i en Foto-tidning och drack Brämhults Morotsjuice till. Rätt god faktiskt, men mest av allt köpte jag den för att ha kvar flaskan efteråt. Har nu smoothies i den på morgonen när jag inte hinner äta frukost hemma. Smart lösning, och flaskan är lagom stor och innehåller ungefär ett stort glas, vilket är vad jag brukar dricka.

Scones

 
 
 
 
I måndags hade jag sovmorgon från Engelskan, så kvällen innan gjorde jag deg till scones för att kunna lyxa lite på morgonen. Till detta drack jag Gamla Söder-te från Garant som är det enda påstéet jag tycker om, jag dricker bara lösté i vanliga fall. Åt sconesen med godaste marmeladen från St Dalfour som i stort sett bara innehåller frukt och så smör, såklart!

Några viktiga saker

Den senaste tiden så har jag läst och sett några väldigt viktiga saker. Feminism är viktigt för mig, och att motarbeta Rasism och Sexism är minst lika viktigt. Därför delar jag nu med mig av några av de viktigaste sakerna jag sett och läst på sista tiden här och nu.
 
1.
Jonas Hassen Khemiris artikel på DN.se idag. Vaknade upp och såg den på flera ställen och läste den. Viktigt och välformulerat så det bara skriker om det!
 
http://www.dn.se/kultur-noje/basta-beatrice-ask
 
 
2.
Bianca Kronlöfs video på Youtube som jag snubblade över på facebook för ett par dagar sen. Så rolig och samtidigt viktig.
 
 
 
 
3.
Nanna Johanssons blogginlägg om "Vägen till lycka i 10 steg" som är både smart och humoristiskt, men samtidigt tar upp något viktigt.
 
Vägen till lycka i 10 steg
 
 
4.
Artikeln i SvD som handlar om att det praktiska i samhället inte är lika mycket värt längre, utan att det enda som är värt något i dagens Sverige är ens teoretiska sidor och hur mycket man pluggat. Viktigt att ta upp, då det är det praktiska vi måste ha för att orka med vardagen, inte bara det teoretiska.
 

Handen har blivit hjärnans slav - i SvD Kultur

En söndag eftermiddag.

 
Solen lyste in genom fönstret i söndags, och det tyckte jag såg så fint ut, så ja, jag tog några bilder. Har inte riktigt vant mig vid blogg.se och hur allting fungerar än, men jag tror det här kommer bli bra, det känns bra.
 
Idag har jag egentligen haft studiedag, men vi har våran uppkommande slutproduktion om ungefär en månad, så vi har varit några timmar i skolan för att få saker gjorda och sådär. Skrivit lite manus, övat lite låtar och allmänt faktiskt gjort saker.

Nu ska jag ta det lugnt, titta lite på hur min Projektrapport ska se ut för Projektarbetet, som ska vara skriven, klar och inlämnad om lite mer än två veckor. Nervöst som bara den, men jag hoppas och tror på att det kommer gå bra.

Välkommen! / Welcome!

Who am I?
 
Jag heter Beatrice Hallberg, är tjugotvå år gammal och bor i centrala Malmö med min fästman Eric. 
 
Saker som intresserar mig: Kreativa sysslor (fotografi, målning, DIY's), inredning, matlagning, musik och att hitta nya pärlor i Malmö. Feminism, att besöka gallerier och muséer, resande och minimalism.
 
My name is Beatrice Hallberg, I'm 22 years old and I live in central Malmö, Sweden with my fiancé.
 
Things I like: Creative things (Photography, painting, DIY's), interior design, cooking, music and finding new favourite places around Malmö. Feminism, visiting galleries and museums, travel and minimalism.
 
 
 
What do I do?
 
Hösten 2015 började jag plugga till Förskollärare med Musikprofil på Malmö Högskola. Det är min huvudsakliga syssla större delen av året, och när jag inte pluggar försöker jag göra någon eller flera av de saker som jag uppskattar. Allra helst umgås jag med vänner eller med Eric, och kanske fikar eller går på någon trevlig utställning på nåt museum.
 
Beginning the fall of 2015 I started studying at the Pre-School Teacher Programme with a Music profile at Malmö University. That's what I do most of the year, and when I'm not studying I try to do one or more of the things I enjoy. Such as hanging out with friends or wih Eric, maybe grabbing a coffee or visiting some nice exhibition at some museum.
 
 
 
 
What is this blog about?
 
Den här bloggen handlar om mig och mitt liv. Mestadels delar jag med mig av mina favoriter kring Malmö, eller min hemstad Falkenberg, men blandat med det finns tips till allt jag älskar på såväl internet som andra platser. Ibland reser jag, och då följer kameran och anteckningsblocket med, och ibland skapar jag saker. Ibland kan det dessutom komma upp en guide eller två till platser jag uppskattar eller saker jag är bra på!
 
This blog is about me and my life. Mostly about the things I love about Malmö, or my hometown Falkenberg. That's mixed up with tips to all the things I love around the internet and elsewhere. Sometimes I travel, and the camera and notebook comes with me. Sometimes I create things, and sometimes there can be a guide or two to places I like or things I'm good at!
 
 
Any special things?
 
Självklart! En av de bästa sakerna jag vet är att jag är en del av Monthly Makers, ett kreativt gäng som varje månad håller i en kreativ utmaning och samlar allt under ett tema. Vi är inne på vårt andra år, och det blir bara bättre för varje månad!
 
Of course! One of the best things I know is that I'm a part of Monthly Makers, a creative gang of cool women who hosts a creative challenge each month. Every month it's a new theme, and we're in on our second year making it better each month!
 
 
Some last things.
 
Som en sista liten grej vill jag bara tacka för att du läst det här, och berätta att om du vill kontakta mig av valfri anledning (fan mail, frågor, samarbeten, eller något annat), så finns all information för detta under min Kontakt-sida.
 
As a last note, I would like to thank you for reading this, and tell you that if you would like to contact me for any reason (fan mail, questions, collaborations, or any other thing), all the info can be found at my Contact page.
 
Some favourite categories:
Malmö
Left Overs
Sweden
Tips & Guides
Recipes
 
 

Nystart

Jag börjar om här, på blogg.se istället för devote.

Jag tror helt enkelt att det är dags för mig att byta plattform för min blogg, då jag tröttnat något otroligt på devotes dåliga möjligheter att ändra utseende på bloggen, all reklam på sidorna och dålig hjälp från supporten bland annat.
Jag har velat byta ett tag, och har med hjälp och lite eget klurande lyckats få bloggen att se ut ungefär som jag vill ha den. Antagligen kommer det dock pågå en del förändringar tills jag helt förstår designmallen och alla dessa ord, och vad som flyttar vad och vart och sådär. Men det kommer!

Jag hoppas verkligen ni ska trivas här, för det tror jag att jag kommer göra!

RSS 2.0