Förvaringsproblem

Som jag nämnt ett par gånger så har min dator blivit helt fylld med bilder, och det är ytterst svårt för mig att rensa bort mer, jag har redan tagit bort nästan allt som inte är använt eller går att använda.
Därför kan jag inte föra över några bilder på datorn, och eftersom min dator inte samarbetar med någon extern hårddisk hittills, så kan jag inte heller rädda bilder den vägen. Enda lösningen just nu är alltså att vänta, spara pengar och sen köpa en ny dator och samtidigt köpa en extern hårddisk som förhoppningsvis fungerar.
 
Det här går såklart ut över bloggen, och det är verkligen jättetråkigt. Jag har massor med bilder som väntar på att visas, men inte ens allting från Berlin får plats på datorn än så länge, och när jag väl kan föra över bilder är det mest i omgångar om 2GB per gång, och det är 8GB bilder kvar från Berlin. Därtill runt 6GB bilder till från Gotland som jag inte ens har kunnat titta på själv än.
 
Jag hoppas att det här löser sig fort, för ingen vill hellre än jag att det här löser sig någon gång. Jag är jättetrött på att inte kunna föra över bilder, och det medför en trötthet och en ovilja att ta nya, och nu i Malmö så har min kreativitet väckts något otroligt med alla nya miljöer. Det är tråkigt, men det får bli en paus härifrån ett par veckor till för att jag inte har varken tid eller ork att tänka på allt det här just nu.b

Bokmässan

 
 
 
 
 
I lördags tog jag det tidiga tåget mot Göteborg för att gå på en av årets största höjdpunkter - Bokmässan! Jag handlade för för mycket pengar, njöt till det fullaste av alla böcker och av att träffa och prata en stund med Jenny Jägerfeld som är en av mina favoritförfattare. Stressen där inne är som alltid hög eftersom alla vill hinna med allt, men jag ansträngde mig för att mest bara ta det lugnt, titta omkring lite, bara vara. Inte för att jag lyckades helt och hållet, men jag stressade i alla fall inte hela tiden och jag valde att känna mig klar rätt tidigt och ta tåget hem.
Om det var värt sammanlagt nästan 7 timmar på ett tåg? Helt klart. Böcker är alltid värt det.

RSS 2.0