& Other Stories

Köpt & Fått / Permalink / 3
 
För ovanlighetens skull tänkte jag lägga upp något här som jag köpt in, men som inte är på material-fronten eller mat-fronten eller ens på anteckningsboks-fronten (även om det snart kommer en sån också!). Utan på den lite mer utseendefixerade fronten, den där delen av mig som kommer fram lite då och då liksom.
 
När vi var i Köpenhamn i lördags så shoppade vi självklart lite grann (bilder kommer från dagen snart!), och då menar jag lite. Jag köpte mest mat, förutom det där fantastiska på bilden ovan.
Jag har ju sett perfektionen på saker från & Other Stories förr, på andras bloggar, men inte haft möjlighet att titta irl i en butik. Jag har också letat ett tag efter ett riktigt bra, riktigt gult, nagellack. Och så såg vi skylten, gick in och hittade det här!
 
Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte har testat det än, men jag är säker på att det blir superbra! Någon visning får ni nog inte, eftersom jag allt som oftast missköter de där stackars naglarna, men ni får helt enkelt vänta och se vad som kommer!
 
Förutom det då? Jo, jag föll såklart pladask för en väska där inne också. Men den har jag nog inte råd med någonsin, så vi får se vad som händer med det, haha. 1250 kr är väl egentligen inte så himla farligt för en stilren väska i skinn som kommer hålla i evigheter om man vårdar den, men ni vet... Studentekonomin tillåter inte direkt såna spontaninköp, hehe.
 
Vad tycker ni? Gult nagellack = ja eller nej? Själv är jag superpeppad på den här jättevåriga färgen! För vem blir inte glad av lite solskensgult?
 
Till top