Monthly Makers

[bildcred till Agnes]
 
Jag tänkte släppa en liten sak nu, som varit hemlig sen den kom på tal för ett litet tag sen. Ett litet bloggsamarbete som fokuserar på kreativitet och att skapa, som vi döpte till Monthly Makers. Tanken är att vi är 12 bloggare som håller i varsitt tema, en månad var. Temat kommer vi sen att skapa något på, fritt tolkat, och dela med oss av. Men även ni läsare ska såklart få vara med och skapa och dela med er! Idag börjar vi med tema nummer ett, som Emelie håller i! Läs hennes startinlägg här.
 
Varje månad den 10e släpps månadens tema på en av våra bloggar, och den 25e kommer det upp ett inlägg hos värden för månaden där man kan länka till sitt eget blogginlägg (eller instagramma och tagga med #monthlymakers). Månadens värd kommer sen lägga upp ett inlägg med samlade bilder och länkar den sista dagen i månaden!
 
Vad mer då? Jo, vi har en Facebook-sida, den hittar ni här. Och vill ni dela på andra sociala medier än bloggar, så kan ni använda hashtagen #monthlymakers. Så gå nu in och läs mer hos Emelie, och börja följ oss på facebook!
 
Häng på nu eller senare, varje månad eller bara en, hur som helst hoppas vi på att ni vill vara med och skapa!
/Sandra, Mikaela, Alicia, Jessica Andersdotter, Jessica Karlsson, Agnes, Elsa Maria, Emelie, Annica, Anna María, Beata och så jag då!
Kommentarer
Postat av: Linn

Nämen! Detta ser jag framemot att få se! Inspiration!

Svar: Så kul! Kör på vettja! Emelie har lagt upp månadens tema nu också!
Beatrice Hallberg

2015-01-10 @ 12:30:02
URL: http://www.linnposse.com/blog/
Postat av: Alicia

TJO FABELI HO! Alldeles för peppad. Får ingenting gjort. Har inte ens satt på mig riktiga kläder bara MM on ma miiiiind!

Svar: Haha, känner samma sak! Har precis fått hjälp med loggan i sidebaren och är helt sjukt peppad nu! Sitter på Pinterest, lyssnar på podd och har stenkoll på fb samtidigt, hehe.
Beatrice Hallberg

2015-01-10 @ 13:46:38
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/
Postat av: ISA

Oj, kreativa gänget! kul :)

Svar: Ja, det ska bli jätteroligt! Häng på vettja, månadens tema är papper!
Beatrice Hallberg

2015-01-10 @ 15:06:54
URL: http://isabyl.devote.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0