Skoltid + Tulpaner

Jag & Vi / Permalink / 7
 
 
 
 
Har så lite tid nu (egentligen inte, men jag är otroligt dålig på att ta tillvara på dagens ljusa timmar. Jag pluggar en del och försöker hinna med all Tyska nu i början så jag inte hamnar efter. I morgon och på torsdag är jag barnvakt i Eslöv igen, och utöver det försöker jag slappna av, laga mat och ta hand om mig själv. Lite pysslande och skapande hinner jag också med, men det är mest på kvällarna i mörkret, så det får ni väl se först när det är klart då helt enkelt!
 
Annars då? Vi har tulpaner hemma igen! Har placerat en fin vit från IKEA på skrivbordet i en liten, smal vas (också från IKEA) för att muntra upp lite. Annars står det en stor vas på köksbordet med röda och resterande vita från den buketten. Tycker att det är så fint med tulpaner, även om jag har den vanan sen först förra året. Känns så vårigt liksom, på något sätt!
 
Vad jag egentligen försöker komma fram till är väl mest att om det är lite tomt här, så är det för att jag just nu, mellan teman i Monthly Makers och annat kul, prioriterar annat lite mer. Jag försöker ställa in ett par inlägg, och skriva när jag hinner och orkar, men annars får det helt enkelt eka lite tomt ett kort tag. Men I'll be back!
 
Hur är det med er? Har ni tid i mängder nu eller har jobb/skola kommit igång rejält efter lovet? Do tell!
#1 - - Mikaela:

Mängder! Därför står min blogg också lite still för tillfället. MEN i helgen ska tre generationer av kvinnor i min släkt (eller iaf ett par 4-6 stycken, de flesta av de som bor i Sverige ändå!) ses och skapa tillsammans, ska bli så himla himla kul trots att vi inte bestämt vad vi ska göra riktigt ännu! Efter det har jag nog lite bloggmaterial i alla fall ;)

Svar: Ah, men det låter ju helt otroligt! Själv åker jag hem snart för att fira min födelsedag, och eftersom jag åker hem lite tidigare än helgen för att jag är ledig från skolan, så tänkte jag kolla med min farmor om hon inte kan ge mig lite hjälp med virkningen! Hon är så otroligt duktig på allt textilt, jag önskar att jag kom ihåg mer från när jag var liten, men det gör jag ju såklart inte... Men men, man får väl lära om sig helt enkelt!
Beatrice Hallberg

#2 - - Sandra Leone:

Åh vita tuplaner är de bästa tulpanerna tycker jag!

Svar: Ja! Förra året gillade jag färgade, men i år är jag helt klart förälskad i vita! Gillar dock att blanda vita med roliga färger, typ de flerfärgade som finns ibland!
Beatrice Hallberg

#3 - - Linus:

Hej!

Såg på Niotillfem att du gillade designerbox :)
Du borde kolla in den Skandinaviska Facebooksidan, för dagliga nyheter och erbjudanden.

Du hittar den här: https://www.facebook.com/pages/designerbox/1527365314190924?fref=ts

Svar: Åh, tack så mycket, ska kolla in det!
Beatrice Hallberg

#4 - - Frida:

Jag har också himlans mycket såhär innan man vänjer sig vid det - jobb, skola, texter att läsa och pubar att besöka - men det är väl precis så man vill ha livet.

Och åh så fint med tulpaner! Har värsta nippran för blommor just nu och tulpaner står högt upp. Älskar ljudet när bladen går mot varandra. Supertrevligt!

Svar: Ja, håller med dig! Det är superroligt att göra saker, men tråkigt när man glömmer kameran eller något annat som man hade velat ta kort på, haha. :)
Ja, tulpaner!<3 Brukar föredra bara gröna växter annars, men tulpaner är ju mest gröna så de funkar fint de med!
Beatrice Hallberg

#5 - - Lisa:

Vad kostade tulpanen? Köpte du den nyligen? :)

Svar: En bukett med runt 8-10 stycken kostar 29 kr på IKEA! Men det är i Malmö, så vet inte om de finns i någon annan IKEA-butik. Köptes i lördags!
Beatrice Hallberg

#6 - - ISA:

Äsch dååå, känn ingen stress med bloggen. Ta det när du har tid såklart. Skola först :D

Svar: Nejdå, det gör jag inte. Bloggen har jag allra mest för att jag tycker det är roligt, och för att titta tillbaka på i efterhand, det är mest av allt därför jag vill blogga! :)
Beatrice Hallberg

#7 - - Anonym:

Vad pluggar du? :)

Svar: En nybörjarkurs i Tyska på Lunds Universitet! :)
Beatrice Hallberg

Till top