Ett världsbäst inköp av byxor

Köpt & Fått / Permalink / 3
 
I ett försök att få igång den här lilla bloggen igen (för som jag ändå har saknat den mitt i allt jobb!) så tänkte jag dela med mig av ett inköp och tips i ett!
 
Jag som nästan aldrig har byxor på sommaren, utan går klädd i klänning så ofta som det bara går, har införskaffat ett par byxor! Närmare bestämt ett par jättevida som nästan ser ut som en kjol, är supermjuka och går att ha både som pyjamasbyxor, mysbyxor och finbyxor om man vill ut på stan!
 
(Lägg även märke till Ron och en vält Harry som sitter på min Narnia-samling uppe i högra hörnet av bilden!)
 
 
Dessutom har de det här fina mönstret som jag verkligen tycker om, både lugnt och lite händelsefullt. Och den blå färgen?! Love it.
 
Så hur var det med tipset då? Jo, för det är ju så att jag köpt dem på jobbet. De kostade mig ynka 129 kronor, och jag har därför köpt på mig två par. För ett par nya favoritbyxor kan man ju inte riskera att de försvinner för all framtid!?
Har ni vägarna förbi Ullared tipsar jag alltså om dessa, supersköna byxor, som finns i kanske 4 olika mönster och färger. Har ni inte vägarna förbi Ullared så hoppas jag att ni hittar ett sånt här plagg själva ändå. För favoritplaggen är ju trots allt det bästa som finns?
#1 - - Sofi:

Vilka fina! Håller med om favoritplaggen. Brukar försöka tänka innan jag ska köpa något, om det skulle kunna bli ett favoritplagg. Men så himla svårt att veta innan? :)

Svar: Tack!! Ja, eller hur? Man vet ju egentligen inte förrän efter några dagar/veckor. Men dessa är trots allt rätt perfekta känner jag! Men mest älskar jag att sova i dem, så himla, himla mjuka!!
Beatrice Hallberg

#2 - - emma:

Vilka fina!

Svar: Tack, älskar dem!
Beatrice Hallberg

#3 - - petronella :

jisses så fina!!

Svar: Tackar! Älskar dem!!
Beatrice Hallberg

Till top