Mina senaste Myrorna-fynd

Köpt & Fått / Permalink / 2
 
Efter Operan och lunchen i lördags tog vi en sväng förbi Myrorna också, och det tror jag att jag nämnde i det inlägget. Och här tänkte jag att vi ska titta lite på vad jag fyndade där!
 
 
De här två böckerna är 2 av 5 i en serie jag älskade som typ 10-åring. Sen ett par år tillbaka har jag hållit lite utkik efter dem, och nu har jag hittat 3 stycken på en vecka! Alla tre i samma butik, fast på olika ställen. Så nu har jag del 2, 3 och 4, och letar efter del 1 och 5! Så om någon skulle ha de här två, så letar jag alltså efter dem!
 
 
Sen hittade jag några broderiramar också. Det fanns 3 stycken, så jag köpte två och Linn köpte en. Redan nu har jag faktiskt påbörjat ett litet broderi i den ena!
 
 
Bland annat med det här tyget. Det är ganska gult, och oblekt, men riktigt bra för just broderi! Det var två lite större bitar för 25 kr, helt okej liksom.
 
Dessutom vill jag tipsa om att Myrorna just nu har studentrabatt på 25%! Vilket helt klart gör det värt att gå dit och kika, även om man kanske inte alltid har råd i vanliga fall, ens att köpa smågrejer. Tror det gällde ett par dagar till i alla fall, om det inte var hela mars ut.
#1 - - Stina:

Vilka fina fynd! Ska bli spännande att se ditt broderi sen :)

Svar: Åh, tack! Ser fram emot att få det klart så jag kan visa det! Måste tyvärr repa upp en och en halv bokstav, för jag insåg lite för sent att jag gjort fel så det ser konstigt ut, eh... Men i sinom tid så!
Beatrice Hallberg

#2 - - Mikaela:

Tror du rabatten gäller över hela landet eller i just den myrorna-butiken? Och hallå, är det samma illustratör som för Harry Potter böckerna? Ser ut som det!!

Svar: Ja, men det hoppas jag! Annars var det halva priset på böcker också! Och nu när du säger det!? Kollade i boken och du har helt rätt! Kanske är det därför jag är så förtjust i omslagen? Haha, knäppt att jag inte tänkt på det innan!
Beatrice Hallberg

Till top