Monthly Makers Mars

Monthly Makers / Permalink / 3
 
Tänkte bara, såhär när mitt internet försvann och äntligen kom tillbaka efter ett dygn, meddela att månadens tema för Monthly Makers nu ligger uppe hos Anna María! Så kika in hos henne här och läs mer.
 
Vi vill också pusha lite extra på att Monthly Makers inte är en tävling. Det är ett initiativ för att få folk att våga skapa mer, och bli mer kreativa. Det innebär också att bidragen vi vill ha in ska vara gjorda i respektive månad under temat vi valt, det vill säga i Mars om det är Mars månads tema, osv. Det viktiga är inte hur bra det blir, utan att man vågar utmana sig själv och försöker. Man måste självklart inte vara med i alla teman, utan väljer de man känner för, men ju fler desto roligare tycker vi såklart!
 
Vet ni inte vad det här är alls? Då kan ni klicka på den svarta symbolen med texten Monthly Makers här i spalten till höger. Ni kan också läsa mer och följa oss på Facebook här!
#1 - - Oslofru:

Vilket fantastiskt initiativ! <3

Svar: Åh, men kul att du tycker det! Du borde verkligen vara med med ett bidrag!<3
Beatrice Hallberg

#2 - - Sandra Lundin:

Ih, är så pepp! Har du någon aning om vad du ska göra? Tror jag ska försöka göra min egen lera faktiskt men det finns ju så många varianter. Kanske ska sätta mig på altanen och njuta av solen och gegga in mig i lera i eftermiddag. Hmm, låter som en bra plan ;)

Svar: Åh, ja!! Har dock ingen aning, tycker lera är svårt, den gör ALDRIG SOM MAN VILL... Typ :D Men att sätta sig i solen och gegga tycker jag låter som en strålande idé!! ;)
Beatrice Hallberg

#3 - - Jessica:

ÅH är så taggad på detta tema! Och bra push från dig där! Så viktigt att alla förstår att detta inte är någon tävling. <3

Svar: Åh, inte jag, haha. Har no clue what to do, men det kommer väl! Tacka vet jag Pinterest liksom ;) Och tack<3
Beatrice Hallberg

Till top