Plugg, praktik och allt där emellan

Jag & Vi / Permalink / 0
Och så kom det ett inlägg till. Nämnde jag att jag verkligen jobbar för att det ska komma upp ett inlägg om dagen här nu? Det här inlägget är dock ett av de mindre genomtänkta på ett bra tag. Det är nämligen så att jag sitter och skriver nu ikväll, men när ni läser det här är det som tidigast morgonen därpå.
 
Jag tänkte mest väl mest bara kika in, skriva att hej här är jag fortfarande! Och påpeka att jag har min första praktik nu på en förskola, och därför går upp lite tidigare än vanligt och kommer hem rejält utmattad efter alla nya intryck och att ständigt reflektera över vad jag gör och varför jag gör som jag gör.
 
Därför tänkte jag att vi kunde kika lite på en handfull bilder från skolan den senaste veckan innan praktiken!
 
 
Vi pluggade till en muntlig tenta och försökte sitta tre stycken i ett par bekväma soffor och läsa var för sig. Vi gav upp ganska fort, kan jag ju lugnt påpeka.
 
 
Bekvämt satt vi ju dock i alla fall! Här är en av två grymma tjejer/kvinnor/brudar jag har pluggat mycket med den senaste tiden. (Lite extra mycket då, för vi är ett gäng på minst 6 personer som ofta sitter ihop och äter tillsammans)
 
 
Jag åker ju tåg varje morgon (för att det går fortare än bussen och cykeln) och en dag åkte jag liiite tidigare för att stanna och fotografera lite på vägen. Fler bilder från den morgonen kommer en annan gång, men här är en jag är lite extra nöjd med!
 
 
Ibland har vi gitarrer med oss också! Här satt vi exempelvis innan en gitarrlektion och tittade lite på låtarna i Elefantboken som vi spelar mycket ur.
 
 
Och det var allt för denna gången! Avslutar med en bild på glastaket i stora entrén i skolbyggnaden vi hänger mest i. Nu ska jag borsta tänderna, byta om till nattkläder och sen släcka lamporna och sova!
 
Kan ni inte berätta något kul så länge? Det hade varit kul att höra lite mer om vad ni gör på dagarna, nu när jag berättat lite mer ingående om vad som händer för mig för tillfället!
Till top