I don't know about you, but I'm feeling 22!

Jag & Vi / Permalink / 6
Jag fyller år! Idag! Hela tjugotvå såna.
 
I morse blev jag (inte) väckt med frukost på sängen i form av glass, och paket! Paketen tänkte jag att vi tittar på imorgon, eller i veckan, för alla har inte kommit än, men här finns en bild på frukosten!
 
 
Nu kanske ni tänker, "varför så lite frukost?", och svaret är enkelt: Det var det första jag fick i mig på över ett dygn. Jag har nämligen dragit på mig vinterkräksjuka. The life of praktikant på förskola, antar jag. Det här var första gången jag ens kräkts på så länge att jag inte minns senaste gången, så man skulle ju kunna kalla det en uppelvelse?
 
I alla fall, så fyller jag år, har fått några paket och ändrade helgplaner! Förhoppningsvis är jag tillbaka på praktiken på måndag, och mina föräldrar kan komma en annan gång. Tills dess äter jag så lite fast föda som möjligt, dricker mycket vatten och sover så mycket det bara går. Uppdaterar er så snart jag orkar sitta vaken längre än 30 minuter i sträck!
#1 - - ISA:

HUH! feel with ya! hade magsjuka förra veckan, fan vad svag man blir.. Men hoppas ändå dagen blir fin. Grattis som tusan! 22.. bara barnet du ;)

#2 - - Wilda:

Nej, usch så jobbigt. hoppas det går över snabbt så du får fira ordentligt sen. grattis till 22 år! glass är bra grejer!

#3 - - Pernilla:

Fy så tråkigt att vara sjuk! Och på din födelsedag dessutom! Hoppas du blir frisk snart så du kan fira ordentligt! Grattis! :D

#4 - - Ruth | HungryHeart.se:

Grattis till 22 år. Hoppas du kryar på dig jättesnabbt!

#5 - - Maja:

Grattis och krya på dig!!

#6 - - Mikaela:

Hoppas du hade en fin födelsedag och att du mår bättre!

Till top