En bal en solig juni-dag

Firanden & Högtider / Permalink / 2
Jag åkte hem till Falkenberg. Inte för vad som helst, nej, utan för Erics lillasysters bal! Balen hemma i lilla Falkenberg är en rätt stor grej, och det slås på stort med både lokal, kläder, hår och smink. För att inte nämna ekipagen som ska ta alla balklädda studenter ner till röda mattan. Ja, vi har en röd matta att gå på!
 
 
Så när jag hade blivit hämtad på tågstationen strax efter 10 på morgonen (ja, morgonen, jag har sommarlov), så bar det iväg hem till min extra-familj. Frisören skulle komma dit nämligen, otroligt lyxigt!

Hon dukade upp borstar, kammar, spännen och sprayer på en liten IKEA-pall och kopplade in sina värmeverktyg, och så satte hon igång.
 
 
Till slut blev det såhär magiskt vackert, en halvuppsättning med många lockar och lite strass för att matcha....
 
 
... klänningen! Såklart. En vacker blå variant med otroligt smakfulla detaljer. Inköpt någonstans i Göteborg, där de tydligen hade otrolig service. Vacker som en dröm är den i alla fall!
 
 
Och till slut blev detta slutresultatet! Just på den här bilden tycker jag att hon är ganska lik Elsa Billgren, men det kanske bara är jag?! Himlans fin var hon i alla fall, och jag tror hon hade en väldigt trevlig kväll!

Sminket fixade vi tillsammans, och jag fick testa lite grejer jag bara lärt mig i teorin än så länge. Tycker det blev riktigt bra faktiskt!
Fler bilder kommer om själva motivet godkänner, vi får se helt enkelt. Om inte annat får ni nöja er med detta vackra som en smak på livet tillbaka i Falkenberg. På fredag är det Student som gäller, och då minsann ska här fotograferas!
#1 - - Linnea Aurora:

Riktigt fint!! (Och håller med, verkligen likt Elsa Billgren!!)

Svar: Tack så mycket!! (Och visst är det!? Lite Emma Sundh också!)
Beatrice Hallberg

#2 - - Wilda:

Åh vad fint! :D

Svar: Tack Wilda! :D Det var en så himla härlig dag att få föreviga!!
Beatrice Hallberg

Till top