Studenten 2016

Firanden & Högtider / Permalink / 4
Fem dagar sen är det nu, som alla på Falkenbergs Gymnasieskola tog studenten. Fem dagar senare än det datum som var vårt för tre år sedan. Eftersom Erics lillasyster skulle firas denna fredag, så var vi såklart uppe i Falkenberg! Jag fick agera fotograf, florist och diverse dekoratör, och därför har jag nu 725 bilder att gå igenom, från morgon till kväll.
 
Bland de jag hunnit gå igenom, vilket är en hel del, tänkte jag nu visa några guldkorn. Jag har valt bort alla bilder med människor jag inte vet vil l synas här dock, så det blir mest stämningsbilder. Kanske kommer det en del två, kanske inte. Allt beror på känslan jag får av de som har fastnat på bilderna.
Här är de i alla fall, det första gänget bilder från studentfirandet i fredags!
 
 
 
Det fick slinka med en bild Eric tog på mig också, alla log så mycket den här dagen att jag knappt har andra uttryck på bild!
 
 
 
 
Ett styck ny profilbild på eh.. alla? sociala medier, blev det också! Har man för en gångs skull fixat sig och fått håret lockat och sådär så får man väl passa på tänker jag!
 
 
Erics slips, knuten av moi! Tacka vet jag YouTube, man lär sig aldrig så bra som med videoinstruktioner!
 
 
 
 
 
Och så var den dagen slut och förevigad. Vi får se hur många bilder det blir i slutändan, när jag skriver detta är jag uppe i 49 stycken redigerade och klara att sparas ner, dessa inräknade. Min gissning just nu är runt 75 bilder, men jag lovar att komma med en uppdatering på den fronten.
 
Det var i vilket fall som helst en riktigt fin dag, trots att den började 5.15 på morgonen för min del, med hårfix och sminkning på Ida, och sen ett par timmars extra sömn för mig efteråt, innan allt satte igång på riktigt. Dagen avslutades först runt halv två morgonen efter, och så nära på att dygna har jag nog inte varit sen högstadiet!
#1 - - Mikaela:

Så fin bild på dig!

Svar: Tack! <3 Är så himla osäker framför kameran fortfarande, trivs inte alls... Hehe. Så det värmer!!
Beatrice Hallberg

#2 - - Days by Johanna:

Hejsan!
Du har blivit nominerad till årets mindre blogg 2016. Den 16juni kl 12.00 startar omröstningen på http://daysbyjohanna.blogspot.se.
För att underlätta kommer din länk följas av en siffra. Skriv med den siffran när du ber dina läsare rösta så hittar de dig lättare bland alla som är nominerade.
Man kommer kunna rösta 1 gång per dag!
Jag önskar dig stor lycka till i tävlingen!

Svar: Kul! Ska se till att dela runt!
Beatrice Hallberg

#3 - - Misstossequeen:

Jätte fina bilder :)

Svar: Tack! :)
Beatrice Hallberg

#4 - - Wilda:

Vilka fantastiska stämningsfulla bilder du har fått! Och hjälp så fin du är med lite längre hår och jättehärlig bild!

Svar: Åh, men tack Wilda! <3 Jag är faktiskt rätt inne på att spara håret just nu, ska bara vänja mig vid tanken på att ha det utsläppt, hehe.
Beatrice Hallberg

Till top