En oväntad vändning på livet.

Jag & Vi / Permalink / 10
Jag började skriva det här inlägget för en vecka sen, kanske mer. Men jag visste inte, vet fortfarande inte, hur jag ska formulera det utan att säga varken för mycket eller förklara alltihop. För det är såhär: Vi måste flytta.
 
 
Vi fick reda på det i tisdags förra veckan, Eric ringde mig 12 gånger innan jag svarade den 13e gången för att jag tog upp telefonen ur bakfickan för att swisha pengar för en tygkasse. Jag var på event på AB Småland, anordnat av Lilla Vardags-tjejerna, och vi hade stått och druckit matcha-latte och testat téer vid ett bord där uppe på övervåningen.
 
Så jag svarade, såg att jag hade både missade samtal och sms och stod och läste i ett av dem när det ringde en gång till. Eric var i smått panik, var ensam hemma (trots att mamma var här den veckan), och visste inte riktigt vad han skulle göra. Så han mötte upp mig, och så diskuterade vi och försökte lösa allt så fort det bara gick.
 
Just nu vet vi inte så mycket. Vi har varit runt på en del lägenhetsvisningar i Malmö, för vi har tack och lov fortsatt betala för våra köpoäng på hyresrätts-grejen som finns här i södra Skåne. Vi hoppas på en, men vi är på andra plats just nu och vet inte riktigt. Allt är lite av ett... blurr.
 
 
Vi vet faktiskt inte ens när vi behöver flytta ut, men det lutar åt sista november. Med det sagt är det säkert fullt förståeligt att med skolan på detta, så har jag inte så mycket tid just nu. Jag ska försöka blogga lite, när jag har tid och ork, men som det ser ut nu är både tiden och orken ganska liten. Jag har en del material jag vill dela med mig av, så det kommer nog upp lite här, men mycket mer än så vet jag inte.
 
I stället planerar jag något mer storslaget i December, hoppas på att allt ska lösa sig, och försöker hålla modet uppe. Jag tror inte det handlar om att vi står totalt bostadslösa i slutet av november, men det gör det inte mindre tungt för det.
 
Tack för att ni finns, läser och kommenterar, det gör mig lycklig i själen att veta att det finns folk där ute som tänker på en då och då. <3
#1 - - Mikaela:

<3 <3 <3 <3

Svar: <3
Beatrice Hallberg

#2 - - lovisa:

nämen oj?! va? varför så plötsligt?

Svar: <3 det var en lång historia! Som tur är har det löst sig nu!
Beatrice Hallberg

#3 - - Sandra Leone:

Men oj!? Hoppas verkligen att det löser sig för er!

Svar: <3 det har löst sig nu!!
Beatrice Hallberg

#4 - - SOFIAMILK - skönhet och DIY:

Åh nej, otur! Håller tummarna att ni hittar en bra plats att landa på och att allt löser sig!

Svar: <3 tack! nu har det äntligen löst sig, och till det bättre!!
Beatrice Hallberg

#5 - - Wilda:

Tänker på er mycket och håller tumme. Försök att verkligen släppa allt du inte måste göra och resten av tiden: gör bara det du mår bra av. Andas. <3

Svar: <3 kram Wilda <3
Beatrice Hallberg

#6 - - Jenny:

Nej vad jobbigt. Håller alla tummar för att det löser sig snabbt och ni i slutet av månaden står där med en ny, ännu bättre lägenhet!

Svar: <3 Tack!! Det har löst sig, och vi har hittat något ännu bättre!
Beatrice Hallberg

#7 - - Lindah:

Hoppas det löser sig till det bästa!

Svar: <3
Beatrice Hallberg

#8 - - Julia:

Åh, va jobbigt när det kom så här plötsligt. Hoppas det löser sig snart!

Svar: <3 Tack! Det har äntligen löst sig!!
Beatrice Hallberg

#9 - - Linnéa:

Hoppas det löser sig för er!

Svar: <3 tack! Det har löst sig nu!!
Beatrice Hallberg

#10 - - Mathilda :

Hoppas verkligen att allt ordnar sig på bästa sätt för er!

Svar: <3 <3 det har ordnat sig nu! Vi får ses snart!!
Beatrice Hallberg

Till top