En Liten Onsdags-lista

Listor / Permalink / 2
Lånade en liten lista av världsfina Amanda.
 
1. Vad ser du fram emot den här veckan? 
De tre ledia dagarna med start idag. Efter första passet på jobbet (läs mer här) varr mina fötter så slut att jag trodde att jag aldrig skulle stå igen ett tag. Benen värkte också, och trots det tyckte jag att första dagen på jobbet var rätt kul. Men ledighet? Det slår kanske det mesta. Dessutom vaknade jag 11!
 
2. Vilken blogg började du läsa senast?
Oklart, men någon av följande (eftersom de inte ligger i någon mapp på Bloglovin än):
Sofiamilk, som gör fantastiska DIY-grejer och som sminkar helt fantastiskt.
Sara Holmberg, som fotar sådär magiskt och som ibland lever drömmen på Gotland.
Fanny Staaf, en av få modebloggar jag följer, mest för att hon lägger upp så fina bilder, pyssel och maträtter!
Two Red Bowls, som gör så himla snygg och god mat! Har letat igenom en del av arkivet för framtida köks-experiment.
 
3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Absolut ingen aning, känner att jag mest vill äta jordgubbar hela tiden? Men ska äta gott i alla fall, för Erics lillasyster fyller 18 och dit ska jag minsann! (Hurra för henne!)
 
4. Säg en grej som du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Jag ska: Ta det lugnt mina lediga dagar, bli frisk från min förkylning, se senaste avsnittet av Pretty Little Liars, lyssna på några sommarprat (Clara Henry!!) och fira 18-åring. Sen ska jag inte glömma att äta, försöka att gå upp runt 7 varje morgon för att vänja mig någorlunda vid tidiga mornar, och se om jag inte kan ta mig ut på min nygamla cykel!
 
5. Innan vi gör onsdag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
Gör det.
Det kanske är två ord, men det är mina bästa ord. Bland annat har jag broderat dem (här) för att hängas på väggen, och jag har mer eller mindre levt efter just de orden det senaste halvåret. Det har fått mig att våga lite mer, och det är ju faktiskt himla bra för en ångestfylld fegis som mig!
 
6. Vad gjorde du igår kväll?
Jobbade till rätt sent, åkte buss hem från jobbet i 45 minuter, cyklade vidare hemåt och kom hem till nylagad mat! (<3) Sen bytte jag om direkt, tvättade av ansiktet och satte mig och åt och tog det lugnt efter 9 timmar på jobbet och 2 timmar på bussen. Sen efter någon timme vid datorn somnade jag fortare än jag någonsin gjort förut.
 
7. En bild som symboliserar denna dag:
 
För att det här är ungefär vad det är - morgonsmoothie, serier på datorn och bara vila. Fast sen ska jag ut en sväng tänkte jag!
 
8. Vad åt du till frukost idag?
Äter det fortfarande, men en smoothie på banan, nektarin, melon och vaniljyogurt! Ganska okej, men inte min bästa skapelse, helt ärligt.
 
9. Vilken tid på morgonen vaknar du?
Drömmen är väl att få gå upp 9 varje dag som när jag gick i skolan i våras (nästan, i alla fall), men nej. Iblad 3.50 för att hinna med 5-bussen, ibland 8.50 för att hinna med 10-bussen, och så nästan alla timslag däremellan för olika bussar upp till Ullared. Fast idag vaknade jag ju 11, men det är mest för att jag slapp sätta larm och var totalt utmattad, haha.
 
10. Hur ser du oftast ut till vardags?
 
Typ såhär. Fast med uppsatt hår. Och ibland andra kläder, mest mönstrat och färgglatt har jag lagt märke till på sista tiden. När det är varmt har jag kortare klänningar, och när det är kallt har jag ofta svarta jeans och en blåvitrandig tröja.
 
 
Vad gör ni i veckan? Något särskilt ni ser fram emot?
 
#1 - - Mikaela:

Jag ser fram emot helgen! På lördag ska jag träffa en kompis jag inte träffat på länge, se hennes nya lägenhet och kanske gå på Trädgården. Och på dagen tror jag att jag och mamma ska gå på nåt museum i Stockholm eller nåt. Vill vara utomhus hela tiden nu när solen är framme! Tror jag kanske knycker den här listan!

Svar: Åh, det låter som en fantastisk helg att se fram emot! Museum är min bästa sysselsättning i större städer, och att träffa kompisar man inte sett på länge är ju så himla kul! Knyck på, vem knycker inte listor liksom!? ;)
Beatrice Hallberg

#2 - - sofiamilk:

Åh, tack så mycket för dina fina ord! Blir så ofantligt glad!

(och btw, hur orkar du gå upp 03:50?? Haha, jag är som en zombie alla klockslag innan 07)

Kramar

Svar: Åh, haha, jag ska bara upp den tiden en gång tack och lov! Fast mest ska jag upp 4.50, och det är väl inte heller världens dröm... Men även jag som är otroligt morgontrött fixar det ganska bra när jag går och lägger mig så jag får minst 7-8 timmars sömn!
Beatrice Hallberg

Till top