Tre nya favoriter

Köpt & Fått / Permalink / 5
På senaste tiden har jag hittat en del grejer jag dels behövt och dels fallit pladask för i butiker, och i förra veckan slängde jag på mig tre av de absoluta favoriterna samtidigt och lurade ut Eric för att fota lite. Normalt sett visar jag ju inte upp mig själv särskilt mycket i bloggen, men jag känner att det är dags nu.
I alla fall, så har jag alltså här tre favoriter just nu, i form av en ring, en väska och en klänning!
 
 
Väskan är i en färg som jag förstått kallas Cognac, och kommer från Lindex. Den är inte så stor, men passar lagom för typ telefon, plånbok, nycklar, och lite andra småprylar.
 
 
 
Ringen kom i ett 3-pack från H&M, varav den här ringen i princip var hela anledningen till att det fick följa med hem. Det syns lite dåligt på bilderna, men den är liksom lite krackelerad i texturen inuti, men helt slät utanpå, och så ljust, ljust rosa i vissa ljus!
 
 
Klänningen är också från H&M, från deras basic-sortiment, och har världens skönaste passform! Dessutom fjärilsarmar som får en att känna sig sjukt fancy, hehe. Dock djup urringning, så jag har tillfälligt fäst med en säkerhetsnål en bit upp och har tänkt att jag ska sy fast den där i helgen.
 
 
Så alltså, tre favoriter just nu, två praktiska och en rent dekorativ.
 
Vad har ni för favoriter just nu? Kanske något liknande, eller något helt annat? Berätta gärna i en kommentar!
#1 - - Simone:

Har också spanat på den där väskan - så snygg!

Svar: Ja, visst är den! Förstår att den är utsåld nästan överallt, den är så... lagom på något sätt, men samtidigt otroligt speciell!
Beatrice Hallberg

#2 - - Sofia:

Men helt fantastiska alla tre! Och himla snygga i kombo! får nästan ta en sväng förbi HM för att leta reda på en sån klänning själv!

Kram!

Svar: Ja, visst är de! Är min favorit-kombo just nu, himla härligt faktiskt! Och det tycker jag verkligen du ska göra! Kram!
Beatrice Hallberg

#3 - - Hemma Hos Felicia:

ringen är verkligen fin!! :)

Svar: Ja, visst är den!! Älskar den! :)
Beatrice Hallberg

#4 - - Lovisa:

Den väskan är skitsnygg!

Svar: Ja, visst är den! Är helkär i den!
Beatrice Hallberg

#5 - - Sandra:

Kul att vi fått se lite mer av dig här på sistone :)

Svar: Kul att det är något positivt! :) Trivs så himla dåligt framför kameran, men har insett att för att det ska kännas lite mer personligt måste jag nog framför och inte bara stå kvar bakom den jämt. :)
Beatrice Hallberg

Till top