Instagram Stories från de senaste veckorna

Jag delade med mig av ett ganska uppskattat inlägg för några veckor sen, där jag visade upp vad jag dittills hade hunnit posta på Instagrams nya Stories-funktion. Sen dess har jag börjat uppskatta den allt mer (snygga filter, roliga målar-grejer och snabb uppladdning, vad mer kan man begära liksom!?), och lägger därför upp allt oftare. Med tanke på detta, och att jag tycker det är roligt att dela med mig av vardagsglimtar, så tänkte jag att vi ska ta en titt på ett urval av det jag laddat upp sen sist!
 
Vill man se allt i sin helhet och inte utvalt här på bloggen i efterhand, så rekommenderar jag varmt att man följer mig på Instagram! Jag heter @beahallberg, och jag laddar upp bilder några dagar i veckan (oftast runt 5) och Stories några gånger om dagen i snitt. Hoppas ni vill hänga med mig på mina dagar!
 
 
Oktober månad började med någon sorts bloggplan som höll ett par veckor, och att jag bytte till det tjocka täcket i påslakanet - bästa grejen med hösten!
 
 
Det var även ganska varmt och definitivt fint väder ute den första oktober, så vi tog en långpromenad och hamnade i Kungsparken. Jag var också rätt trött och ville helst av allt strunta i allt vad viktigheter heter och stanna i sängen.
 
 
Det regnade och blåste, men Malmö bjöd i alla fall på vackra färger på de flesta ställena. Jag gömde mig under ett paraply för att slippa bli blöt.
 
 
Jag hamnade hos Emelie en kväll. Vi möttes upp på Hemmakväll, gick till henne och tittade på Idol, roliga klipp på Youtube och så mös vi och tog igen förlorad och bortstressad tid.
 
 
Jag fotograferade morgonsol och kvällssol, väldigt olika ljus ändå alltså!
 
 
Jag missade bussar på Triangeln och kom fram samtidigt med tåget = perfekt grej, och så frostade vi av frysen och fick fram mitt sticknings-projekt från förra årets Monthly Makers-tema i Oktober, alltså Garn.
 
 
Jag lagade lasagne som blev supergod, och så fikade jag på Hollandia med Julia som jag träffat genom boule-kvällen!
 
 
Jag levde glamouröst studentliv (alltså, att vänta på mikrovågsugnar i evigheter där precis 12 när alla slutat lektioner och ska äta = helvetet på jorden), och fikade kanelbullar på kanelbullens dag tillsammans med Emelie.
 
 
Tittade på nagellack på H&M och köpte det röda eftersom det matchade perfekt med min röda tröja som jag förresten fyndade för 75 kr på Monki när de hade flytt-rea! Två kap, helt enkelt.
 
 
Hela arbetslaget i skolan åt frukost hemma hos Linnéa en fredagsmorgon, och hon har nyligen skaffat den här lilla guldklimpen till Mopsvalp. Alltså, hur söt får man vara!?
 
 
Jag hade migrän och stannade hemma en dag från skolan för att vila (det gick inte pga byggarbetare på andra sidan gatan), och Eric kom med godis till mig. Och så tvättade vi, och vi gillar tydligen randigt båda två!? Hehe.
 
 
En frukost kom han in med scones på sängen och så myste vi lite där tillsammans. Jag fotograferade mina fötter och höstlöv, och konstaterade fakta: Hösten ändå alltså!
 
 
Testade att laga plåtmat med inspiration från grymma Julia som bland annat har insta-kontot på bilden, och så fikade jag med Emelie på Hollandia!
 
 
Skrev på rapport med Ellen och skickade in sådär lagom sent i tid, och så åt vi tacos på fredag, som sig bör!
 
 
Sen på väg hem från en fika med Emelie hittade jag en g.i.g.a.n.t.i.s.k.t. löv på marken och var tvungen att jämföra med min fot... Och så är Malmö BÄST på julbelysning, och den är redan delvis uppe!!! Julen <3
 
 
Slutligen fotograferade jag mina dinosaurier till Monthly Makers, och kände mig nöjd när jag klädde på mig på en ledig dag. För det får man göra, man borde alltid på medaljer när man gör jobbiga småsaker, om man lever med ångest.
 
Och det här var den filtrerade versionen av min vardag de senaste veckorna! Det här är väl ett urval av ca hälften av det som kommer upp på mina Stories, så rekommenderar alltså verkligen att följa så ni inte missar en massa!
 
En fråga till er: hur ofta tycker ni att jag kan lägga upp såna här inlägg utan att det blir för ofta? En gång i veckan? Varannan vecka? En gång i månaden? Fundera lite och tyck till i kommentarsfältet vettja! För jag tycker själv det här är roligt att dela med mig av, och vill ha lite koll på hur ofta ni vill ta del av sånt här!
Kommentarer
Postat av: Jenny

För det första: DIN HANDSTIL!!!! Alltså åh håller på att försöka träna upp mina slarvbokstäver och börjar känna något som liknar nöjdhet men det där är ju himla drömmigt.
För det andra: Hade du stickningen i frysen? Känner att det finns en intressant historia här jag missat... 😂

Svar: Men tack vad snäll du är, jag som tycker min handstil är kaos efter att ha skrivit på dator så mycket i flera år! Skrev mycket finare förr och saknar den handstilen :( Men det är bara att öva, det är det jag gör! Och eh, stickningen i frysen, hehe... Jag hittade en liten päslänger-larv i ett nystan en gång och fick panik och slängde in allt garnet i frysen och glömde bort det... Haha!
Beatrice Hallberg

2016-10-29 @ 23:38:39
URL: http://rangifer.blogg.se
Postat av: SOFIAMILK - skönhet och DIY

Tycker det är så himla härligt att följa dina stories på Insta. Det märks att du lägger ner tid på det, så himla roligt att se!

Svar: Alltså TACK! <3 Blir så himla glad! Jag lägger tid på det för att jag tycker det är roligt, så det är superkul att höra att det märks att jag lägger just tid på det!
Beatrice Hallberg

2016-11-06 @ 00:14:44
URL: http://sofiamilk.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0