10 frågor och svar om mig

Medan jag letar sönder flyttpackningen efter min minneskortsläsare så jag kan visa er nya lägenheten, så får jag mjölka gamla bilder och inlägg på idéer. Jag håller på att prokrastinera tentaplugget (skriver den när de flesta av er läser detta!), och lägger gamla inlägg i kategorier just nu, och hittade det här gamla inlägget med 60 frågor jag svarat på. Så nu har jag tagit ut några frågor jag tyckte var roliga därifrån och svarat på igen!
 
 
1. Hur gammal är du? 22 år och exakt 11 månader
2. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? I soffan i ett hörn under två filtar, med vita väggar runt mig och utanför fönstret ser jag lamporna som vajar över Amiralsgatan bakom mina krukväxter. Eric pratar i telefon i rummet brevid.
 
 
3. Hur går du helst klädd? I randig tröja eller skjorta i kombination med jeans och någon sorts boll av håret.
4. Senaste filmen du såg på bio? Stars Wars: Rogue One. Otroligt välgjord, riktigt bra!
 
 
5. Är du blyg? Jag skulle spontant säga ja, men jag tror nästan inte jag är det längre. Jag har helt enkelt bara fått överkomma det. Dock är jag definitivt inte den som naturligt tar mest plats i en grupp nya människor.
6. Vilken är den roligaste träningsformen? Av det jag testat skulle jag säga antingen dans, yoga eller kickboxning!
 
 
7. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Eric som gick och köpte gifflar åt oss när jag behövde fika för att inte tappa humöret helt. Han är bäst <3
8. Vad åt du till frukost? Smoothie med banan, hallon och mango!
 
 
9. Vad har du i dina fickor? I byxfickorna har jag sällan något, ibland har jag telefonen i bakfickan. I jackfickorna har jag vantar, nycklar, plånbok och busskort, och telefon när jag inte är hemma!
10. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Pasta, soltorkade tomater, ägg, ost och kryddor.
 
Kul att gå igenom frågor man svarat på för nästan 3 år sen, och se hur mycket som ändrats sen sist ändå! Kanske för att jag numera är snart 23, pluggar heltid till något jag faktiskt vill, och har flyttat till mitt första förstahandskontrakt tillsammans med Eric. Kanske för att jag är förlovad, mer kreativ än någonsin, eller kanske bara för att man förändras genom livet i samband med nya upplevelser.
 
Vad har ändrats för dig de senaste 3 åren?
Kommentarer
Postat av: ISA

åh har ni förlovat er!? Mysigt! grattis! kanske är old news, ursäkta isf. haha!

Svar: Ja, i april! Men det är lätt missat, jag vet inte ens om jag skrev ut det tydligt! Vi satt på Primrose Hill och tittade ut över London i äkta film-stil ;)
Beatrice Hallberg

2017-01-13 @ 20:39:35
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Sandra Leone

Hade ingen aning om att ni var förlovade! Vad fint, grattis!

Svar: Åh, men tack! Jo, sen i april, haha. Det skrevs bara aldrig ut supertydligt på bloggen :)
Beatrice Hallberg

2017-01-14 @ 20:29:06
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: Linnéa

För tre år sedan var jag arbetslös och hade ingen aning om vad jag ville göra med mitt liv. Det var en av de mest ångestfyllda perioder i mitt liv. Ett halvår senare vände det när fick jag en praktikplats som senare ledde till en timanställning som i sin tur ledde till att jag vågade söka in till förskollärare programmet för två år sedan.

Svar: Vilken resa! Jag hoppas verkligen du trivs på utbildningen, jag vet att den ger mig otroligt mycket nämligen. :)
Beatrice Hallberg

2017-01-15 @ 15:32:19
URL: http://iknitsweaters.blogspot.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0