Ett fantastiskt secondhand-fynd och en bukett blommor

I lördags var jag ute på jakt efter en grej som förhoppningsvis ska förvandlas i månadens Monthly Makers-projekt, och gick omkring i ett par av Malmös second hand-butiker. Jag letade inte efter något annat än just det till projektet, men bestämde mig för att kolla runt lite på andra delar av butikerna för att det var roligt.
 
I vanliga fall hade jag antagligen inte ens tagit mig utanför dörren, men just i lördags är jag väldigt glad att jag gjorde det! För otippat nog, och inte särskilt billigt, hittade jag något på Emmaus!
 
 
Nämligen den här makalöst vackra vasen! Den stod på nedervåningen väl synlig och där var andra människor som inte verkade uppskatta den!?
 
 
Så jag höll i den en stund och väntade på att Eric skulle komma dit från torget, för att jag var så osäker på om jag skulle köpa den eller inte.
 
 
Han hade med sig lite blommor! Den äldre kvinnan som brukar vara den vi köper av annars var inte där i lördags (kanske har hon semester...?), men det blev vita tulpaner och fina, lila nejlikor!
 
 
I alla fall, Eric gillade också vasen, och 90 kr fattigare gick vi hem efter dagens ärenden för att äta lunch och inviga vår nya, fantastiska vas!
 
 
Jag är mycket nöjd med just det här inköpet och älskar verkligen detaljerna, som guldkanten nertill och det otroliga mönstret!? Framförallt gillar jag att den känns lyxig på nåt sätt, som att den hör hemma på Downton Abbey eller i alla fall i dekoren till en film som speglar en svunnen tid.
 
Vad tycker ni? Har ni fyndat något fint på sistone?
Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh känslan när man hittar något man bara fastnar för direkt! Hade nog inte kollat på vasen en andra gång om jag skymtade den i ögonvrån, men tycker den är riktigt häftig nu när du visar upp den! Älskar hur mönstret ser ut som blomblad som faller från buketten där i.

Svar: Men visst är det så! Tror det känns så för alla ibland, jag skulle aldrig tittat två gånger på vissa saker andra visar upp, men kan se charmen i deras beskrivning och vad de gillar med sina fynd! :)
Beatrice Hallberg

2017-01-16 @ 20:15:25
URL: http://rangifers.seVad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0