Monthly Makers 2016

Monthly Makers / Permalink / 2
 

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Varför? Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Den 10:e dagen av varje månad släpper vi ett nytt tema. Du bloggar eller instagrammar (#MonthlyMakers) ditt bidrag som i slutet av månaden sammanställs hos temavärden. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.

 

Såhär går det till:

12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdinnor för ett var.

10:e, presentation av det gemensamma temat.

20:e, månadsvärden bloggar sitt eget bidrag och börjar samla in era i inläggets kommentarsfält.

28:e, deadline för inlämning av era bidrag.

Sista, sammanställer värden allt vi skapat tillsammans.

 

Följ oss på Facebook och Instagram för att inte gå miste om någonting!

 

Ni som hängde med oss under 2015 märker att det skett några mindre förändringar bland värdarna -  JessAgnes och Emelie avgår som administratörer, något vi andra självklart tycker är tråkigt, men också har stor respekt för. Vi hoppas allt går bra för dem med allt vad de tar sig för!

En nyhet är dock att har vi nöjet att välkomna Wilda, Stina och Ruth till gruppen - tre fantastiska kreatörer som under det gångna året bjudit på många fantasitriggande verk, i samband med så väl som utanför Monthly Makers. Tillsammans med dem, och dig, laddar vi inför ett kreativt 2016!

En annan nyhet är öppnandet av ett forum för den som vill diskutera aktuellt tema, tipsa, visa, bolla frågor och idéer eller prata skapande i allmänhet. Gemenskapen hittar du i vår nya Facebookgrupp: We are Monthly Makers! Vi finns också på www.MonthlyMakers.com!

 

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Anna María, Annica, Beata, Beatrice (jag!), Elsa, Jessica, Mikaela, RuthSandra, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

 

Under 2015 avverkade vi teman som papper, lera, tändstickor och rymden med över 400 kreationer som resultat! Nedan, blandat med några av mina alster, hittar ni länkar till alla sammanställningar:

[Kudde av loppisfyndade tyg, textil/augusti] 

januari/papper

februari/återbruk

mars/lera

april/tändstickor

[min stickade halsduk, tema garn/oktober] 

maj/magi

juni/mönster

juli/rymden

augusti/textil

[målad tygkasse, tema natur/september] 

september/natur

oktober/garn

november/ljus

december/glas

 

På söndag släpper jag (!) årets första tema. Missa inte det!

#1 - - Jessica:

PEPPPPPPPPPPPPPP

Svar: Peppppp!!! Ska bli så jäkla kul!!
Beatrice Hallberg

#2 - - Stina - Stinastillvaro.se:

Så himla kul! Din tygkasse är ju så himla snygg :D

Svar: Ja, eller hur!! Och Tack! :D
Beatrice Hallberg

Till top