Favoritkläder just nu

Det här är kanske ett av de underligaste inläggen jag någonsin fått för mig att skriva. Dels för att det enbart kommer innehålla bilder på mig, tagna av någon annan (Eric), och dels för att det nog är det andra eller tredje rena inlägget som bara handlar om mig i kläder.
 
Jag har dock bestämt mig för, att om jag ska ha den här bloggen, så ska jag också synas på den här bloggen. Jag vill inte att mitt självförtroende ska få hindra mig från att vara precis hela mig här inne, när det ju faktiskt är min egen plats! Så från och med idag kommer jag jobba på att inte ta fram skämskudden så fort det nämns något om bilder på mig, utan försöka göra så gott jag kan i att uppskatta det jag ser i i alla fall så många bilder som jag kan. Nu kör vi!
 
 
 
 
 
Så såhär såg jag alltså ut när vi gjorde utflykten till Sibbarp! I en favoritklädsel för tillfället: Randig tröja från Monki för ett år sen, avklippta jeans ärvda av mamma, skönaste Nike-skorna, och så min favoritväska från Lindex, såklart!
 
Vad har ni allra helst på er om ni får välja fritt i era garderober?
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Det jag har på mig prick nu! En ny luftig svart långkjol med en slits så man kan ta långa, vida steg om man vill. Plus den har fickor!!! (Från Kappahl om någon blir sugen) och en mjuk crop t-shirt + sandaler.
För övrigt fina bilder!!! Du har absolut noll att skämmas för så bra att du lägger ner med :))))

Svar: Åh, men det låter underbart skönt ju! Och tack, det där med komplex och sånt där är klurigt alltså! Kramar<3
Beatrice Hallberg

2016-07-14 @ 12:32:02
URL: http://bympv.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Så fin du är!! Härligt med vinden i håret också :) Frusen av mig som jag är trivs jag bra i mina tjocktröjor. Annars har jag gärna mjuka och lediga kläder. Du tar bra bilder, bloggen är jättemysig! Kul att se några foton från vår trevliga fika också :) Kram!

Svar: Tackar allra ödmjukast finaste du! Nu får vi ta och slå slag i saken och ta den där Malmö-turen med museum och fika också! :) Kram!
Beatrice Hallberg

2016-07-14 @ 20:08:30Vad heter du?
Stammis?

Din mejl?


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0